Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Porselene yansıyan zarafet

Next Level, 20 yıllık sanatçı Necla Çullu’nun Amerikan, Maisen, Fransız ve modern teknikleri ile hazırladığı porselen sergisine ev sahipliği...

Next Level, 20 yıllık sanatçı Necla Çullu’nun Amerikan, Maisen, Fransız ve modern teknikleri ile hazırladığı porselen sergisine ev sahipliği yapıyor.

Dünya Porselen Sanatçıları ve Eğitmenleri Derneği üyesi olan ve aynı zamanda Amerika, Kanada ve Avrupa’nın birçok ülkesindeki porselen sanatçılarıyla ortak atölye çalışmaları yürüten Necla Çullu, doğadaki gerçek desenlerden esinlenerek İngiliz porselenine uyguladığı eserlerini Next Level’da bulunan NextArt Sergi alanında Ankaralılar ile buluşturuyor.

Türk motifleri ile incelikle işlenen değerli porselenleri Ankaralı ziyaretçileri ile buluşturan Çullu; “Porselen kültürü, gelenekleri yansıtan bir kültür. Bu anlamda hazırladığım çalışmalarımı Ankaralıların beğenisine sunmak beni de mutlu ediyor.

Bu kültürün yaygınlaşması ve kalıcı eserlerin arttırılması en büyük arzum” dedi. “Ateşle Toprağın Renkli Dansı” isimli sergi 19 Ekim tarihine kadar Next Level ziyaretçileri ile buluşmaya devam edecek.

Next Level Alışveriş Merkezi: Prestijli konumu ve ödüllü mimarisi ile Ankara’nın ilk karma yaşam projesi Next Level; ofis, rezidans ve alışveriş merkezi ile şehrin en gelişmiş lokasyonu Söğütözü’nde, Eskişehir ve Konya yollarının kesişme noktasında yer alıyor.

Ankara’nın kentsel yaşamında ilkleri bir araya getiren bu projenin bir parçası olarak Next Level Alışveriş Merkezi, lüks oteller, kongre ve fuar merkezi, akademik yerleşkeler, iş ve finans dünyasının genel merkezleri arasındaki konumuyla öne çıkıyor. Next Level, seçkin markaları bir araya getiren mağaza karması ile lüksü, ziyaretçileri için ulaşılabilir hale getiriyor.

Next Level Alışveriş Merkezi, Ekim 2013 tarihinde kapılarını açtığından beri; Uluslararası ödüllere layık görülen sıra dışı etkinlikleriyle, Ankara’nın kültür ve sanat hayatına değer katıyor.

Ülkemizde ve tüm dünyada tanınmış ünlü sanatçılar ile ziyaretçilerini buluşturarak farklı organizasyonlar hazırlayan Next Level; konser, sergi, söyleşi, çocuk etkinlikleri, dans gösterileri, moda defileleri ve festivallere ev sahipliği yapıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe