Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Balık Saklamanın En Pratik Yolu

Koroplast’ın hayatı kolaylaştırmak için hayatın her alanından çeşitli tüyoları hem eğlenceli hem bilgilendirici formatta bir araya getirdiği...

Koroplast’ın hayatı kolaylaştırmak için hayatın her alanından çeşitli tüyoları hem eğlenceli hem bilgilendirici formatta bir araya getirdiği www.hayatikolaylastirir.com platformunun tezgâhların balıklar ile süslendiği bu dönemde, sağlıklı balık tüketmek isteyenler için bilgilendirici ve pratik tüyoları var.

Balık buzdolabında veya derin dondurucuda nasıl saklanmalı?

Önce balığı kağıt havluyla iyice kurulayın. Balıkları, aralarına kağıt havlu yerleştirerek Koroplast Büyük Boy Kilitli Poşet’in içine koyun ve havasını alarak kapatın. Bu yöntem ile balıkları buzdolabının serin bölgesinde iki güne kadar saklayabilirsiniz. Balıklarınızı derin dondurucuda üç aya kadar saklamak için ise balığı buz parçalarıyla beraber Koroplast Büyük Boy Kilitli Poşet’in içine koyun, havasını alarak kapatın ve buzluğa yerleştirin.

Balığın Taze Olduğunu Nasıl Anlarız?

Balığın taze olduğunu anlamak aslında oldukça kolay. Eğer balık deniz kokuyorsa, yüzeyi pürüzsüz ve parlaksa, yüzgeçlerinin içi kırmızı ya da pembeyse, gözleri ayna gibiyse, parmağınızı çektiğinizde eti geri geliyorsa tazedir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe