Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

English Home ile Sağlıklı ve Doğal Yaşam

Daha sağlıklı bir yaşama adım atmak isteyenler, bu tema ürünleri tam size göre! Evinizin her köşesi sağlıklı ürünlerle buluşuyor Narenciye s...

Daha sağlıklı bir yaşama adım atmak isteyenler, bu tema ürünleri tam size göre! Evinizin her köşesi sağlıklı ürünlerle buluşuyor

Narenciye sıkacağından bambu tabaklarına, organik bebek ürünlerinden, bambu saten nevresim takımlarına, daha sağlıklı bir yaşama adım atmak için; doğal ve güvenilir ürünler yeni tema ile English Home mağazalarında.

English Home bambu ürünler ile daha yeşil ve uzun ömürlü bir çevre..

Doğada en sağlıklı ve dayanıklı ağaç olan %100 doğal bambu bitkisinden oluşan tema ürünleri, bakteri barındırmadığı gibi çevreye kimyasal bir tehlike saçmıyor, karbon salınımını azaltıyor.

Bambu mama takımları ve mutfak ürünleri ile sevdiklerinize, kendinize, sağlıklı sunumlar yapabilir, nevresim takımları ile yatak odanızda da sağlıklı yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Neden Bambu?

Dünyanın en hızlı yetişen bitkisi bambu dayanıklı yapısı, hafif dokusu ve çevre dostu olması özelliği ile son dönemlerde en çok tercih edilen ürünlerden biri olmuştur. Diğer ahşap ürünlerine göre 3 kat daha dayanıklıdır. Yapısı itibari ile kullanıldığı eşyaların antibakteriyel olmasını sağlayıp ve çevreci olmasıyla karbon salınımını azaltır.

Kısacası uzun ömürlü yeşil bir dünyaya katkı sağlamak ile birlikte sizlerin de güvenle kullanabileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır.

English Home ile gelecek nesillere bırakılacak daha yeşil bir çevre için ‘’Plastik Poşet Kullanmıyorum!’’

Ailelerimize bırakacağımız en büyük mirasımız daha yeşil bir çevredir. Çevreye verilen en büyük zararın nedeni ise şüphesiz naylon plastik poşetlerdir. Doğada geç çözünmesinin yanı sıra, naylon poşetlerdeki petrol hammaddesinin insan ve hayvanların sağlığına geri dönüşü olmayan zararlar verdiği bilinmektedir. Naylon poşetlerin kullanımının azaltılması için farkındalık oluşturmak için ‘’Plastik Poşet Kullanmıyorum’’ kampanyasını başlatan English Home; “Sağlıklı Yaşam” tema ürünleri ile birlikte doğa dostu ve bio - bozunur özellikteki poşetlerini bilinçli tüketicilerine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe