Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Konfor ve tasarım, mutfağını seven herkesin hakkı…

80 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’nin ilk markalı mutfak üreticisi olan Kelebek; mutfaklarda fonksiyonelliği, konforu ve estetiği farklı s...

80 yılı aşkın tecrübesi ile Türkiye’nin ilk markalı mutfak üreticisi olan Kelebek; mutfaklarda fonksiyonelliği, konforu ve estetiği farklı stillerde yorumlayarak kullanıcısına sunuyor.

Birbirinden lezzetli yemeklerin hazırlandığı, hatırı 40 yıla değen kahvelerin pişirildiği, sıcacık simidin yanına çayların demlendiği evimizin kalbi mutfaklarımıza malzeme seçimlerinden kullanıcı dostu tasarımlara kadar akılcı çözümler sunan Kelebek, her metrekareye uygun, tarz sahibi modelleri ile farkını gözler önüne seriyor.

Eşsiz tasarım anlayışı ile konforu harmanladığı tüm modellerine 5 yıl garanti veren tek marka olmasıyla da öne çıkan Kelebek’in, mutfakları sıcacık yaşam alanlarına dönüştüren modellerini çok seveceksiniz.

Kelebek’in Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri ile ortaklaşa yürüttüğü akademik araştırmanın sonucuna göre; kötü tasarlanan bir mutfak, kullanıcısına 10 yılda 1.500 km. yol yürümeye eş değer efor kaybettiriyor.

Natura&Varuna ile mutfaklara modern yorum

Natura&Varuna, birbirini renk ve doku olarak tamamlayan modülleri, ahşap hissi veren malzemesi ile alışılagelmişin dışında bir tasarım sunuyor. Sarı, gri ve mavi gibi trend renkleriyle ortama sıcak bir hava katan Natura&Varuna, sofistike duruşu ve modern çizgileri ile dikkat çekiyor. Açık ve kapalı mutfaklara uygun kullanımı, birbirini renk ve doku olarak tamamlayan modülleri ve ocak bölümünü separe etmek için özel tasarlanan saksılık bölümü ile Natura&Varuna mutfaklarda bütünlük sağlıyor. En yeni mutfak trendlerinden ilham alınarak oluşturulan Natura&Varuna, dokununca ahşap hissi veren malzemesiyle mutfakların atmosferini değiştiriyor. Natura&Varuna’nın estetik ve kullanışlı yapısı mutfaklarda geçirilen zamanları daha keyifli hale getiriyor.

Açık ünite yapısıyla mutfaklara ferahlık kazandıran model, kullanıcı dostu tasarım anlayışıyla fark yaratıyor. Göğüs hizasında konumlandırılan ankastre fırını ve fırının iki yanında simetrik bir şekilde yer alan depolama ünitelerinin dizaynı vücut ergonomisi gözetiyor. Natura & Varuna’ya isteğe bağlı adapte edilebilen yarımada şeklindeki yemek masası ise mutfakları sıcak ve samimi yaşam alanlarına dönüştürüyor.

Pierina ile klasiğin izinde

Beyaz ve krem rengiyle yalın bir duruş sunan Pierina, klasik dokunuşlarla mutfaklara şıklığı getiriyor. Kullanışlı detayları ile mutfak alanlarını kişiselleştirme imkanı veren Pierina, zengin modülleri, renk ve aksesuar seçenekleri ile göz dolduruyor. Zarif yapısıyla öne çıkan model klasik ve estetik yorumu ile dikkat çekerken, mutfakta geçirilen anları özel kılıyor.

Beyazın sade şıklığını eşsiz Kelebek tasarım anlayışıyla buluşturan Pierina, kullanıcı dostu UV lake malzemeden üretiliyor. Kelebek’in farklı tasarımı dizayn çizgileriyle olduğu kadar asla sararma yapmayan malzeme kalitesi ile de benzerlerinden ayrılıyor. 40 kg kadar kaldırma kapasitesi bulunan çekmeceleri eşsiz bir dayanıklılık sunarken alt dolapta yer alan çekmece içi tabaklık aksesuarı kullanıcısına düzen ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Kır evi mutfağı: Kelebek Lucina

Kelebek Mutfak, country tarzındaki Lucina ile kır evi şıklığını mutfaklara taşıyor. Sade yorumuyla dikkat çeken Lucina’nın açık mutfaklara uygun kullanım sağlayan detaylarının yanında farklı renk ve kapak seçenekleri bulunuyor. Doğal ağaç dokusu sayesinde bulunduğu ortama ahşap sıcaklığı katan Lucina, sıcak ve yalın yorumuyla dikkat çekiyor. Lucina’nın tasarımındaki detaylar mutfağı kişiselleştirme imkanı verirken, fonksiyonel özellikleri kolay kullanım sağlıyor.

Açık mutfaklar için de uygun olan Lucina’nın çağla yeşili, kar beyazı, buğday, kaşmir ve açık gri renk alternatiflerinde çerçeve veya düz kapak seçenekleri bulunuyor.

Antik bakır rengindeki kulpları ile nostaljik bir duruş sergileyen modelin cam kapak uygulamaları, diğer tüm kapaklarla tam bir renk ve doku uyumu gösteriyor.

Mutfaklardaki dağınıklığı gizleyen kaşıklık, çöp kovası, kavanozluk, yüksekliği ayarlanabilir raflar gibi dolap içi aksesuarları ise kullanıcısına fonksiyonellik sunuyor. Ahşap sıcaklığını gözler önüne seren işlevsel ve dekoratif açık raflar Lucina’ya şıklık katıyor.

Dolapların zeminle temas eden noktalarında kullanılan PCV fitil bandı ise zamanla neme ve kullanıma bağlı olarak yaşanabilecek deformasyonların önüne geçiyor. Pierina’nın ayrıca ister masa ister servis tezgahı olarak kullanılan ahşap dokulu bir yarım adası da bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe