Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sofralarda Kuzey Rüzgarı

ittala’nın farklı koleksiyonlarında yer alan parçaları kombinleyerek yaratıcı ve işlevsel sofralar hazırlamanız mümkün. Dünyaca ünlü ve tasa...

ittala’nın farklı koleksiyonlarında yer alan parçaları kombinleyerek yaratıcı ve işlevsel sofralar hazırlamanız mümkün.

Dünyaca ünlü ve tasarım literatürüne girmiş tasarımcıların imzaladığı koleksiyonlarıyla tanınan iittala sade, yalın ve elegan çizgileriyle ayrıcalıklı sofraların vazgeçilmezi. Fince" çiy damlası" anlamına gelen "Kastehelmi", iittala'nın kendine has karakterini veren küçük cam boncukların esin kaynağı. İlk kez ve orijinal olarak Oiva Toikka tarafından 1964 yılında tasarlanan Kastehelmi serisi, 2010 yılında yeniden elden geçirildi. Ardından koleksiyona eklenen farklı renk ve formdaki ürünlerle bugünkü halini aldı.

Kastehelmi koleksiyonunda farklı lezzetler için sunulan ayaklı kaseler, bardaklar, tabaklar birbirinden güzel renkleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca romantik bir sofranın vazgeçilmez unsuru olan mumluklar da Kastehelmi koleksiyonunun en sevilen parçaları arasında yer alıyor. Kastehelmi koleksiyonu iittala’nın farklı koleksiyonlarıyla kombinlemeniz de mümkün. Bunlardan biri de Finlandiyalı tasarımcı Kaj Franck’in 1952’de tasarladığı ikonik yemek takımı Teema.

Geometrik tasarımıyla dikkat çeken Teema koleksiyonu, işlevsel tasarım yaklaşımının bir öncüsü olarak bugün dünyanın birçok yerinde evlerin, sofraların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor.

İşlevselliğinin yanı sıra dayanıklı ve yalın çizgilere sahip Teema koleksiyonu, günlük kullanım için mükemmel bir sofra takımı. Tabaklar ve servis tabaklarından, kupalar ve kâselere kadar her Teema parçası; fırına, dondurucuya, bulaşık makinesine ve mikrodalga fırına yerleştirilebilir özellikte.

iittala’nın Kastehelmi ve Teema koleksiyona ait ürünler Pomstore.net online mağaza, Pomstore Levent Showroom, Luxuria Nişantaşı mağazalarında satışa sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe