Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sonbaharda Çay Keyfi

1823’den beri en iyi çay tarlalarından özenle toplanan Ronnefeldt, sonbaharda keyifli sohbetlerinizi taçlandırmaya hazırlanıyor. Kraliyet ai...

1823’den beri en iyi çay tarlalarından özenle toplanan Ronnefeldt, sonbaharda keyifli sohbetlerinizi taçlandırmaya hazırlanıyor. Kraliyet ailelerinin sofralarına konuk olan Ronnefeldt’in soğuyan havalar için önerdiği ‘Ginger & Lemon’, ‘Mountain Herbs’ ve ‘Rooibos Cream Orange’, doğal içerikleri ile dikkat çekiyor.

Ronnefeldt’in Joy of Tea serisinin en sevilenlerinden Ginger & Lemon, limon otunun serinleten ferahlığı ve zencefilin doğal sıcaklığını bir arada sunuyor. İçeriğindeki zencefil, limon otu, limon kabuğu, nane, peygamber çiçeği, pembe biber taneleri ve meyan kökü ile sunulan eşsiz lezzet Ronnefeldt sevenlerin kış ayları için vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Mountain Herbs, Teavelope serisinin öne çıkan kış çaylarından. Güney Afrika menşeili bu rooibos ve bitki çayı, içerisindeki rooibos, limon otu, nane, tarçın ve rezene ile soğuk havalara karşı sizi hazırlarken böğürtlen yaprakları, portakal kabukları ve anason ile de benzersiz bir tat yakalamanızı sağlıyor.

Ronnefeldt’in kış çayları arasında öne çıkardığı bir diğer çeşit ise White Collection serisinin gözdesi Rooibos Cream Orange. Ronnefeldt’in en sevilenlerinden biri olan bu bitki çayı Güney Afrika’dan gelen bir yaz hasadı. Doğal portakalın canlılığını ve vanilyanın yumuşak tadını bir araya getiren Rooibos Cream Orange sonbaharda vazgeçemediğiniz tatlardan olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe