Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Buzdolabınızı Taze Tutmanın Yolları

Samsung, daha verimli, yalıtımı daha güçlü, daha geniş ve daha akıllı ürünlerle buzdolabı kavramını yeniden tanımlıyor. Gıdalardaki nem oran...

Samsung, daha verimli, yalıtımı daha güçlü, daha geniş ve daha akıllı ürünlerle buzdolabı kavramını yeniden tanımlıyor. Gıdalardaki nem oranını %70’e kadar koruyan Samsung Twin Cooling Plus teknolojisi, farklı bölümleri devre dışı bırakma özelliği ile tüketicilere enerjiden tasarruf etme imkânı da tanıyor

Samsung Electronics, buzdolaplarının yıllar içinde geçirdiği evrim sürecinde daha verimli, yalıtımı daha güçlü, daha geniş ve daha akıllı ürünlerle buzdolabı kavramını yeniden tanımlıyor. Samsung, buzdolabının arkasındaki teknolojiyi açıklıyor.

Yeni Buzdolabı Teknolojisi: Twin Cooling Plus

Samsung, geliştirdiği Twin Cooling Plus teknolojisi ile buzdolabı kavramını yeniden tanımlıyor. Samsung Twin Cooling Plus ısı oynamalarını en aza indirmek için buzdolabını ve dondurucuyu ayrı ayrı yöneten iki hava kanalı ile buzdolabı teknolojisine yenilikçi bir soluk getiriyor. Bu teknoloji sayesinde buzdolabı içindeki nem oranı dondurucudan ayrı tutularak ideal nem ve sıcaklığı kontrol etmek mümkün hale geliyor. Gıdalardaki nem oranını %70’e kadar koruyarak gıda israfını en aza indiriyor.

Ek olarak, geleneksel tek hava kanallı sistemlerde, dondurucu ve buzdolabı bölümleri arasında dolaşan hava birbirine bağlı olduğu için buzdolabındaki kokular dondurucuya nüfuz ediyordu. Twin Cooling Plus buzdolabı ise iki bölüm arasındaki hava geçişini önleyerek kokuların birbirine karışmasını önlüyor.

Farklı İhtiyaçlara Akıllı Çözümler

“Akıllı Dondurucu” (Smart Converter)teknolojisine sahip Twin Cooling Plus tüketicilere kullanacakları buzdolabı ya da dondurucu alanını ihtiyaçlarına göre ayarlayabilme imkanı sunuyor. Kullanıcının gerektiğinde daha fazla buzdolabı iç alanı yaratabilmesine ya da malzemenin az olması durumunda bir bölmeyi devreden çıkararak enerji tasarrufu yapabilmesine olanak tanıyor.

Twin Cooling Plus bozdolabının kapısı sadece 90 derece açıldığında her raf ve kutu tamamıyla dışarı açılabiliyor. Bu özellik, buzdolabının küçük bir alana ya da sağ köşeye yerleştirilebilmesine imkan veriyor. Üstelik, daha geniş kapasitesiyle kullanıcıları buzdolabının içinde aradıklarını bir türlü bulamama zahmetinden kurtarıyor. Ayrıca kullanıcılar, Samsung Easy Slide teknolojisi ile tamamen kayabilen Easy Slide rafını kullanarak buzdolabının derinliklerinde saklanan yiyeceği kolaylıkla bulabiliyor ve zorlanmadan çıkarabiliyor.

Soğutucu ve dondurucu için ayrı ayrı çalışan, iki adet güçlü evaporatöre ve fana sahip olan Samsung Twin Cooling buzdolaplarının akıllı değiştirilebilir sistemi (Convertible Mode), esnek kullanım alanı ve enerji tasarrufu ile birlikte fark yaratan özelliklerin başında geliyor. Convertible mod değiştirilmek istendiğinde, üç saniye “Dondurucu Değiştirme” butonuna dokunmak yeterli. Kullanıcı, Led ışığı yandıktan sonra “Dondurucu Değiştirme” butonuna basarak 5 farklı dönüşüm modundan dilediğini seçebiliyor.

10 yıl garantili, dayanıklı ve enerji tasarruflu Samsung Dijital İnvertör Kompresörü’yle, çalışırken piyasadaki diğer buzdolaplarından çok daha az ses çıkaran buzdolabı için Samsung aynı zamanda tüketiciye daha fazla saklama alanı sunabilmek adına Space Max teknolojisini geliştirdi. Space Max teknolojisi, ürünün dış ölçülerini sabit tutup ssadece duvarları incelterek buzdolabı hacmini maksimum genişliğe çıkartıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe