Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kısıtlı zamanlarda harika işler çıkarın

Bosch’un serie 8 inoks ankastre mikrodalga fırını BEL 634GS1’in üstün özellikleriyle kısıtlı zamanlarda harika işler çıkarabilirsiniz. Önced...

Bosch’un serie 8 inoks ankastre mikrodalga fırını BEL 634GS1’in üstün özellikleriyle kısıtlı zamanlarda harika işler çıkarabilirsiniz. Önceden tanımlanmış 10 adet AutoPilot pişirme programıyla kolay kullanım sunan fırın 21 litre genişliğinde çelik iç hacme sahip.

Bosch Ev Aletleri’nın Serie 8 ankastre mikrodalga fırını ile mükemmel sonuçlar veren yemekler hazırlamak mümkün. Fırının 21 litrelik iç hacmi kolay temizlenebilen tamamen paslanmaz çelikten oluşurken fırının ön panelindeki 2,5” dokunmatik kontrol özellikli renkli TFT ekranı pratik bir kullanım sunuyor.

AutoPilot ile en ideal sonuçlar

Fırının öne çıkan en önemli özelliği olan AutoPilot, en çok kullanılan 10 modu otomatik olarak kullanıcıya sunuyor. En iyi sonucu almak için tek yapmanız gereken fırına konan yemeğin ağırlığını ve uygun modu seçmek. AutoPilot ile programı ve ağırlığı kolayca seçilen yemeklerde gücünü otomatik olarak ayarlayan fırın 90, 180, 360, 600 ve 900 W olmak üzere 5 ayrı güç seçeneği sunuyor. Ayrıca fırın, tek başına kullanılabilen ya da mikrodalga seçenekleriyle birleşen 3 kademeli ızgara özelliğiyle de harika pişirme sonuçları veriyor.

Mikrodalga fırınlar ile hızlı ve sağlıklı yemekler

Mikrodalgalar aynen televizyon ya da radyo dalgaları gibi görünmeyen elektromanyetik dalgalardır. Bu elektromanyetik dalgaları belki hissedemezsiniz, fakat televizyonda bu dalgaların görüntü ve sese dönüştüğünü izleyebilirsiniz. Mikrodalga fırınlarda ise, bu dalgalar yiyeceklerin içindeki su moleküllerini harekete geçirir ve böylece ısıtma, pişirme ve çözme işlemleri çok daha hızlı gerçekleştirilir. Sonuç olarak zamandan ve enerjiden tasarruf sağlanır. Bu nedenle Bosch ankastre mikrodalga fırınlar pişirme veya pişirme sırasında zaman ve enerjiden tasarruf etmek isteyenler için idealdir. Yine daha küçük porsiyonlarda yemek hazırlamak, normal bir ocak ya da fırına göre ölçüde daha hızlı ve daha ekonomiktir.Diğer yandan buz çözme otomatiği sayesinde, dondurulmuş gıdaları eritmek için saatler öncesinden çıkarmaya gerek kalmaz; çok kısa sürede –dakikalar içinde çözmek mümkün olur.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok