Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Mutfaktaki yeni güç

Lezzetli çorbalar, soslar ve smoothie’ler hazırlamanın sırrı en iyi karışımı sağlamakta yatıyor. Electrolux Masterpiece Serisi Smoothie Blen...

Lezzetli çorbalar, soslar ve smoothie’ler hazırlamanın sırrı en iyi karışımı sağlamakta yatıyor. Electrolux Masterpiece Serisi Smoothie Blender ESB9300, 15 derece eğimli hazne tasarımını, titanyum kaplı bıçakları ve 1200 Watt’lık motor gücünü PowerTilt teknolojisinde bir araya getiriyor. Electrolux ESB9300, üstün teknolojik özellikleriyle mutfak severlerin yeni yardımcısı oluyor.

Electrolux Masterpiece Serisi Smoothie Blender ESB9300, titanyum kaplı bıçakları, 15 derece eğimli hazne tasarımı ve 1200 Watt’lık motor gücüyle, tüm malzemelerin birbiriyle en iyi şekilde karışmasını sağlayarak pürüzsüz lezzetler sunuyor. ESB9300 mutfakta harikalar yaratmayı sevenler için en yüksek standardı sunuyor ve profesyonel sonuçlar elde etmek hayal olmaktan çıkıyor.

ESB9300, karıştırma işleminde kesin sonuçlar sağlamak için ışıklı zaman göstergesine de sahip. Kontrol panelinde ise 3 farklı hız ayarı, turbo modu ve smoothieler, içecekler, çorbalar ve buz kırma gibi sık kullanılan fonksiyonlar için ayarlanmış programlar yer alıyor.

Lezzetli karışımlar ayrıntılarda gizli

Titanyum bıçaklar: ESB9300’ün titanyum 3 bıçağı, en sert işlemlerin üstesinden gelebilmek için 6 farklı açıyla konumlandırılıyor. Titanyum kaplama ise bıçakların daha uzun süre keskin kalmasını sağlıyor.

2,2 litrelik eğimli cam sürahi: Büyük miktarlar için yeteri kadar hacimli, sağlam, çizilmeye dayanıklı, sıcak çorba ve sos hazırlığında kullanıma uygun bir tasarım sunuyor.

TurboBoost motor: 1200 Watt’lık motor gücü buz kırmayı, smoothie veya sos yapma işini kolaylaştırıyor.

Electrolux Masterpiece Serisi Smoothie Blender ESB9300, profesyonel mutfaklardan ilham alınarak tasarlanan paslanmaz çelik yapısıyla uzun ömürlü kullanımı garanti ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe