Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Selva’dan Bir Yenilik: Makarna Sosu

Selva Gıda, ürün gamına yeni eklediği makarna sosları ile sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Selva Gıda’nın Arrabbiata, Basilico ve Napole...

Selva Gıda, ürün gamına yeni eklediği makarna sosları ile sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Selva Gıda’nın Arrabbiata, Basilico ve Napoletana makarna sosları hiçbir koruyucu katkı madde içermiyor.

İttifak Holding bünyesinde un-irmik ve makarna sektöründe faaliyet gösteren ve 10 kategoride 170’in üzerinde ürüne ulaşan ve ‘Gerçek Gıda’ yaklaşımını benimseyen Selva Gıda, ürün gamına makarna soslarını ekledi.

Selva Gıda, makarna mutfağının vazgeçilmez lezzeti olarak, ekstra acı biber ve sarımsak aroması ile zenginleştirilen Selva Arrabbiata, güneşte tam olgunlaşan domates ve taze fesleğen ile hazırlanan Basilico ile zenginleştirilmiş kekik, kurutulmuş havuç ile harmanlanan Napoletana soslarını satışa sundu.

Selva ürünleri ile damak tadınızdan ve lezzetten ödün vermeden sağlıklı beslenebilirsiniz’ diyen Selva Gıda Genel Müdürü Özkan Koyuncu; “Selva Gıda olarak amacımız insanları ‘Gerçek Gıda’ ile buluşturmak. Giderek hızlanan günlük hayatımızda yemeğe ayırdığımız süreler de kısalıyor. Dolayısıyla hem pratik hem de sağlıklı ürünler daha çok ön plana çıkıyor. Ürün gamımızı geliştirirken bu doğrultuda hareket ediyor ve sağlık ile lezzeti buluşturan yenilikçi ürünler üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Yeni ürünümüz olan makarna sosları da işte bu yaklaşımımızın bir sonucu olarak ortaya çıktı. Kendi Ar-ge tesisimizde geliştirdiğimiz bu soslar içeriğinde hiçbir koruyucu katkı madde içermiyor. Selva olarak makarnalarımızı sadece Anadolu amber durum buğdayı irmiği ve sudan üretiyoruz.

Müşterilerimiz, sadece Anadolu amber durum buğdayı irmiği ve su ile ürettiğimiz tüm makarnaları ve yakın dönemde pazara sunduğumuz ‘Ruşeymli Makarna’, ‘Tam Buğday Makarnası’ ve ‘Yulaflı Makarna’dan oluşan ‘Akıllı Makarnalar’ımızı şu an için üç çeşit sunduğumuz makarna sosları ile zenginleştirerek sağlıklı, lezzetli ve pratik öğünler oluşturabilir” açıklamasında bulundu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok