Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yeni Yılın Renkleri Mutfaklara Taşındı

100 yıllık tecrübesi ile dünyanın en büyük evye batarya ve ankastre cihaz üreticilerinden olan Franke, yeni yılı Trendline Vintage Serisi an...

100 yıllık tecrübesi ile dünyanın en büyük evye batarya ve ankastre cihaz üreticilerinden olan Franke, yeni yılı Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ve mutfaklara renk katan Just serisi ışıklı bataryaları ile karşılıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış, Franke ürün gamının, bu renkli üyeleri ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşınıyor.

90 cm genişliği ile Trendline Vintage davlumbazlar teknolojileri sayesinde mutfağınızı rahatlatırken serinin tamamlayıcısı fırınlar ise Izgara, buz çözme gibi 7 farklı pişirme programı ve analog saatleri ile göz dolduruyor. Döküm ızgaraları ile mutfaklara profosyonel görünüm kazandıran Trendline Vintage ocaklar ise serinin vazgeçilmezi.

Ocak, fırın ve davlumbazlardan oluşan mükemmel uyum, krem ve bordo olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile mutfaklarda Vintage esintisi yaşatan Trendline Vintage serisi ankastreler özellikle bordo rengi ile mutfaklara farklılık katıyor. Aynı tasarım ve aynı renkte üretilmiş bu seri, geçmişin tüm ayrıntıları yanında yeni yılın sıcacık renklerini de mutfağınıza taşırken Franke Just serisi ışıklı bataryalar da bu coşkuya eşlik ediyor.

Elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan sahip olduğu hidroelektrik tribün sayesinde sıcak su açıldığında kırmızı soğuk su açıldığında mavi ve ara ısılarda mor, lila, açık pembe, koyu pembe gibi değişik renkte yansımalar sunan Just Colour batarya ile yeni yılın tüm renkleri evinize girecek.

Bordo ve krem renk alternatifli Trendline Vintage Serisi ankastre ürünler mutfağınıza yeni yılın sıcacık renklerini taşırken, Franke Just serisi ışıklı bataryaları ile 2017 de mutfaklara ışıltı getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe