Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akşamüstü çay saatine bekliyor

Gelenekselle modernin kusursuz birleşimiyle, misafirlerine unutulmaz deneyimler sunan The Grand Tarabya, şimdi de Boğaz’ın tüm ihtişamını do...

Gelenekselle modernin kusursuz birleşimiyle, misafirlerine unutulmaz deneyimler sunan The Grand Tarabya, şimdi de Boğaz’ın tüm ihtişamını doyasıya yaşatabilmek için, herkesi akşamüstü çay saatine bekliyor.

İstanbul’un tek panoramik manzaralı otelinde “beş çayı” keyfini yaşamak ve birbirinden farklı lezzetleri deneyimlemek için The Grand Tarabya, sizleri bekliyor…

Boğaz’ın inanılmaz manzarası ve mavi rengin huzuru eşliğinde beş çayı keyfini yaşamaya hazır mısınız? Her hafta sonu The T Lounge, uluslararası çay ve kahve çeşitleri, lezzetli pasta ve kek çeşitleri ve açık büfe snack menüsü ile yine çay buluşmalarının değişmez adresi oluyor.

Hafta sonu 15.00 ile 18.00 saatleri arasında katılabileceğiniz The Grand Tarabya The T Lounge’daki çay saatlerinde hoş sohbetinize ve manzaranın keyfine eşlik edecek her türlü lezzet düşünülmüş. Mine Mucur’un Canlı piyano performansına Nebi Birgi’nin güçlü sesi eşlik ederken, 18.00 itibariyle iki saat süren Arp dinletisiyle, keyfiniz ikiye katlanacak.

Vazgeçilmez lezzetler bir arada…

Çay buluşmalarında ön plana çıkan tatlı menüsünde birbirinden farklı lezzetler kendini gösteriyor. Klasik The Grand Tarabya Frambuaz Pastası, Vanilyalı Ekler, Avusturalya Usulü Çikolatalı Tart, Fıstıklı Makaron, Çarkıfelek Meyveli Cheesecake’in yanı sıra, otelin keşfedilesi tatları arasında ise; İngiliz Çöreği ( Scone ), İçli köfte, kısır rap, üzerine fındık taneleri serpiştirilmiş profiterol hamurunda Gorgonzola peyniri üzeri kayısı marmeladı bulunuyor. Açık Büfe’de ise Kırmızı Biber Kremalı Baget Ekmeğinde Avokado, Krem Peynirli ve Salatalıklı Sandviç, Keçi Peynirli, Zeytin Ezmeli ve Kurutulmuş Domatesli Mini Simit ve Elmalı Kerevizli Füme Tavuklu Rulo, size sunulan seçkin tatların sadece bir kaçı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok