Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Beyaz Altın Yemek Takımı İle Daha Şık Sofralar

İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, şıklıktan vazgeçemeyen kadınların tercihi “Beyaz Altın” yemek t...

İnsanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik eden Karaca, şıklıktan vazgeçemeyen kadınların tercihi “Beyaz Altın” yemek takımı ile sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı ürünleriyle evlerdeki mutlu anlarınızın bir parçası olan Karaca, “Beyaz Altın” yemek takımı ile sofralarınıza ışıltılar katıyor.

84 parçadan oluşan “Beyaz Altın” yemek takımı zarafet ve şıklığıyla sofralardaki mutluluğunuza ortak olurken, misafirlerinize ve ailenize keyifli bir yemek keyfi sunuyor. Yemek takımında servis, yemek ve pasta tabakları, çorba kâseleri, kahve, çay fincanları ve tabakları, kayık tabaklar, sosluk, sosluk altı, kürdanlıklar, tuzluklar, biberlikler ve çorbalık yer alıyor.

Beyazın saflığı ön plana çıkarılarak hazırlanan “Beyaz Altın” dayanıklılığı ve şeffaflığı ile iddialı sunumlar için benzersiz bir alternatif sunuyor.

Kimsenin hayal edemediğini tasarlayarak farkını ortaya koyan Karaca, sizlerle her zaman en değerli anlarınızı paylaşmanın heyecanını taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok