Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Blush Atiye’de Muti dönemi

Yeme-içme sektöründe sayısız projeye imza attıktan sonra Kapadokya’da yarattığı efsane lezzetlerle damak hafızalarında eşsiz tatlar bırakan ...

Yeme-içme sektöründe sayısız projeye imza attıktan sonra Kapadokya’da yarattığı efsane lezzetlerle damak hafızalarında eşsiz tatlar bırakan İstanbul’un saygın işletmecilerinden Muhittin Ülkü şimdi de Nişantaşı Blush Atiye’yle ezber bozacak

5 yıl aradan sonra Blush Atiye’yle İstanbul’a dönen Muhittin Ülkü’nün ‘Blush Retouch’ (Blush Yeniden Dokunuş) adını verdiği menü, aynı tatlardan sıkılanlar için yaratıcı dokunuşlarla hazırlanan çok özel lezzetler içeriyor. Menüde, Kapadokya’dan Nişantaşı’na transfer olan tarhana mantı, 9-10 saat karanfille pişen dana yanak, ev yapımı erişteyle servis edilen zahterli dana kuyruk, hamsili pilavlı lahana dolma, asma yaprağında pastırma, lor peynirli, armutlu mini börek, ayvalı, beğendili kuzu incik, kuru erikli patlıcan dolması yer alıyor.

KUYMAKLI PİDE EFSANESİ

Blush Atiye’nin yenilenen menüsünde ise iki şeye yer yok; ithal ürünler ve pizza! ‘Her mekanda pizza var ama pide yok. İyi bir pide yemek için mutlaka pideciye mi gitmek gerekiyor’ diyen Muhittin Ülkü, az tuzlu Bergama kelle peyniri, dana gerdanlı ve damaklarda Karadeniz esintisi hissettiren kuymaklı pideyle, ezberleri bozuyor. Ahtapot ve kalamarlı iç pilav, mısır ekmekli ızgara köfte, kaz etli mantı, yanık dondurmayla servis edilen elmalı cevizli baklava da damak hafızanızda iz bırakacak yeniliklerden… Menüde kokoreç, ciğer, salatalık püreli kuru cacık üçlüsünün yer aldığı “Rakı yanı” gibi hoşluklar da yer alıyor. Zaten yemeklerin büyük bölümü paylaşmaya uygun sunuluyor.

ÖĞLE YEMEKLERİNE ÖZEL MENÜ

Blush Atiye’de öğle yemekleri için de özel bir menü var. Kerim Kumla’nın sahibi olduğu Blush Atiye, sadece yenilenen menüsüyle değil çok iyi tasarlanmış üst katıyla da yemeği ayrı bir keyfe dönüştürüyor.

Her Salı akşamı ise saat 20.00’de Amsterdam’ın ünlü kabare sanatçısı Shai Shahar, birbirinden özel caz parçalarıyla akşamın ritmine eşlik ediyor. Yemekleri kadar barı ve kokteylleri de iddialı olan Blush Atiye, özel kutlamalar, geceler ve davetler için de ideal. Nişantaşı’na yeni bir soluk getiren Blush Atiye, pazarları hariç haftanın 6 günü 12.00-02.00 arasında hizmet veriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok