Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Günaydın’dan Kış İlacı: İlik Suyu!

Kalite ve lezzetin buluşma noktası olan Günaydın, soğuk kış aylarında vücut direnci düşenlere ilik suyu ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Günay...

Kalite ve lezzetin buluşma noktası olan Günaydın, soğuk kış aylarında vücut direnci düşenlere ilik suyu ile eşsiz bir deneyim sunuyor. Günaydın uzmanlığı ile hazırlanan kemik iliği suyu, besleyici özelliği ve yüksek miktarda protein içeriğiyle dikkat çekiyor.

Hafızalara kazınan bir çok lezzete öncülük eden Günaydın, soğuk kış günlerinde içinizi ısıtacak ilik suyu ile kalite ve lezzet uzmanlığını bir araya getiriyor. Taze kemik iliğinin, sebze ve baharatlarla suda kaynaması ile sunulan ilik suyu; vücut direncinin yükselmesine fayda sağlıyor.

Düşük ısıda 8 saat kaynatıldıktan sonra sıcak servis edilen ilik suyu; soğan, biberiye, havuç, kereviz ve tane biber aromalarını içinde barındırıyor. Küçük tadım bardaklarında sunulan ilik suyunun faydaları arasında; vücudun temizlenmesi, vücudu hastalıklardan koruması ve bağırsak iç yüzeyini iyileştirme gibi özellikler yer alıyor. Bunların yanı sıra bağışıklığın güçlenmesine de destek olan kemik iliği suyu, yüksek miktarda protein içeriğiyle de dikkat çekiyor.

İstanbul'da Zorlu Center, Etiler, Florya, Nişantaşı, İstinyePark olmak üzere, Ankara, Antalya ve Samsun'da bulunan Steakhouse şubelerinde servis edilen bu kış mucizesi, hava sıcaklığının düştüğü kış günlerinde Günaydın misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok