Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Peynirin keyifli hali; Topi Kokteyl

Muratbey Topi Peynir ile sağlıklı ve lezzetli bir peynir kokteyli hazırlayabilir, sofralarınıza şıklık, öğünlerinize keyif katabilirsiniz. Y...

Muratbey Topi Peynir ile sağlıklı ve lezzetli bir peynir kokteyli hazırlayabilir, sofralarınıza şıklık, öğünlerinize keyif katabilirsiniz.

Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey’in yeni peyniri Topi ile lezzetli bir peynir kokteyli hazırlayarak sofralarınıza şıklık katabilirsiniz. Hazırlaması kolay, şık sunumu ve lezzeti ile Muratbey Topi Kokteyl davet ve kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak.

Az tuzlu Topi Peynir Kokteyl’i kısa sürede hazırlayabileceğiniz sıra dışı, sağlıklı ve lezzetli öğününüz olacak. Grand Hyatt İstanbul’un ünlü şefi Murat Dağlıoğlu’nun özel tarifi ile Topi Peynir Kokteyli siz de hazırlayabilirsiniz.

TOPİ PEYNİR KOKTEYL

MALZEMELER
Orta büyüklükte marul
Sarı ve kırmızı chery domates
Fesleğen, nane
Muratbey Topi Peynir
Sosu için; Pancar, Saf zeytinyağı, karabiber, sirke ve tuz.

HAZIRLANIŞI
Marulun orta yaprakları kokteyl bardağına yerleştirilir. Sarı ve kırmızı chery domatesler sapları alınmadan eklenir. Birkaç tanesi dilimlenerek tuz ilave edilir. Fesleğen ve nane yaprakları ince kıyılarak bir kabın içerisinde Muratbey Topi Peynir ile buluşturup harmanlanır. (Topi Peynirleri bir gece önce fesleğen ve nane ile buluşturarak bekletmek lezzetine lezzet katacaktır)

Bardağa özenle yerleştirdiğiniz Topi Peynirleri’nize son dokunuş olarak lezzetli bir sos hazırlıyoruz. Haşlanmış kırmızı pancar suyu ile pancar püresi bir miktar zeytinyağı, tuz ve karabiber ile karıştırılarak peynirlerin üzerine gezdirilir. Sunum sırasında kırmızı üzüm sirkesi ile tatlandırarak servise sunulur. Afiyet olsun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok