Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tazelik ve çeşitlilik KF Mutfak’ta

Yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın, ekmekteki uzmanlığını KF Mutfak ile mutfağa taşıyor. KF Mutfak, farklı damak tatlarına hitap ede...

Yeni nesil fırıncılığın simgesi Komşufırın, ekmekteki uzmanlığını KF Mutfak ile mutfağa taşıyor. KF Mutfak, farklı damak tatlarına hitap eden çeşitliliği ile günün her saati fırından yeni çıkan ve anında hazırlanan ekmek arası, ekmek üstü lezzetleri sunuyor. 

Hızlı bir öğün için sağlıklı, taze, besleyici ve güvenilir ürünler tüketmekten vazgeçmeyenlerin uğrak noktası olacak ilk KF Mutfak, Komşufırın Etiler mağazasında açıldı.

Komşufırın, ekmekteki uzmanlığını ve çeşitliliğini KF Mutfak ile yepyeni bir konseptle sunuyor. Komşufırın mağazaları içinde yer alan KF Mutfak, lezzetli ekmekler ve taze içeriklerle hazırlanan ekmek arası, ekmek üstü lezzetleri ile hızlı bir öğünü, sağlıklı ve doyurucu bir deneyime çeviriyor. İlki Komşufırın Etiler mağazasında açılan KF Mutfak, kısa süre içinde diğer mevcut ve yeni açılacak Komşufırın mağazalarında da yer alacak.

Tazelik ve çeşitlilik KF Mutfak’ta

KF Mutfak menüsü, klasik sokak lezzetlerinden, batılı mutfaklardan ilham almış gurme tatlara kadar farklı damak tatlarına hitap ediyor. Taze içeriklerle hijyenik koşullarda hazırlanan yepyeni lezzetler sunan KF Mutfak, hızlı bir öğünde doyurucu ve güvenilir ürünler tercih eden herkesin buluşma noktası olacak.

Anında hazırlanıp sunulan menüde, klasik tost çeşitleri ve sandviçlerin yanısıra; kıylama, tandırma, ekmek pare gibi özel ekmek arası lezzetler ile ekmek üstü tavuklu veya ton balıklı sürme, ekmek arası sucuklu yumurta gibi farklı tatlar da yer alıyor. Menüdeki tavuklu veya sebzeli milföy börek, cheddar peynirli, nutellalı veya vişneli kremalı kruvasanlar ise fırından yeni çıkmış lezzetleri tercih edenler için farklı bir alternatif sunuyor.

Ayrıca 29 farklı lezzetin yer aldığı menüde dileyen müşteriler kendi seçtikleri ekmeğin arasına KF mutfak standında bulunan 20’nin üzerinde içerikten istediklerini seçerek kendi lezzetlerini de oluşturabiliyor. KF Mutfak menüsü, mevsimsel değişimler ve tüketici taleplerine göre dinamik olarak değiştiriliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok