Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemekler eskisinden de lezzetli

Salça pazarının lider markası Tat, Tatköy ailesine iki yeni ürün daha ekledi. Tüketiciler tarafından yoğun kıvamı ve benzersiz lezzetiyle te...

Salça pazarının lider markası Tat, Tatköy ailesine iki yeni ürün daha ekledi. Tüketiciler tarafından yoğun kıvamı ve benzersiz lezzetiyle tercih edilen ‘Tatköy’ salça ailesine yeni katılan ‘Biber Salçası’ ve ‘Acı Domates Biber Salçası’ ile yemekler eskisinden de lezzetli.

Tat, yoğun kıvamlı, rengini, tadını ve kokusunu yüzde 100 domatesten ve biberden alan, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen Tatköy serisine iki yeni lezzet daha ekledi.

Ev salçasının lezzeti Tat Köy ile sofralarda Tatköy ‘Biber Salçası’ ve ‘Acı Domates Biber Salçası’ olmak üzere iki yeni ürün çeşidiyle tüketicilere yüzde 100 doğal ve sağlıklı ürünler sunmaya devam ediyor.

Tatköy, renk, vitamin ve besin değerleri açısından evde yapılan salçalara göre çok daha zengin ve kaliteli bir içeriğe sahip bulunuyor ve yapımında hiçbir katkı maddesi kullanılmıyor. Yüzde 100 doğal Tatköy salça ailesi, tüketiciye ev salçası kıvamı ve lezzetinde bir salça sunuyor.

‘Üstün Lezzet Ödülü’ ile lezzeti tescillenen Tatköy domates salçasından sonra Tatköy ‘Biber Salçası’ ve ‘Acı Domates Biber Salçası’ da lezzet severlerin damaklarında ödüle layık bir lezzet bırakacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok