Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Artık ekmekler çok daha lezzetli

Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çeşnili Blend (Mayalı Ekmek Karışımı), farklı aromasıyla ekmeklere lezzet katıyor. Ürün, sadece un, su ve tuz e...

Lesaffre’ın sunduğu Inventis Çeşnili Blend (Mayalı Ekmek Karışımı), farklı aromasıyla ekmeklere lezzet katıyor. Ürün, sadece un, su ve tuz eklenerek kullanılan pratik bir karışım olduğu için üretimde büyük kolaylık sağlıyor.

Maya konusunda global referans Lesaffre, Inventis Çeşnili Blend (Mayalı Ekmek Karışımı), içindeki soğan ve fesleğen aroması sayesinde lezzeti ve kokusuyla fark yaratıyor. Türk damak tadına uygun bir aromaya sahip Inventis Çeşnili Blend ile köy ekmeğinden İtalyan ciabatta ekmeğine kadar birbirinden farklı ekmek çeşitlerini ve unlu mamülü kolaylıkla üretebilir, müşterilerinize hiçbir yerde bulamayacakları bir lezzet sunabilirsiniz.

Inventis Çeşnili Blend, ekmek geliştiriciler, aroma vericiler ve mayayı içerisinde barındıran üçü bir arada bir ürün olduğu için sadece un, tuz ve su ile karıştırıp ekmeklerinizi kolaylıkla hazırlayabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe