Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Baharatların Renkli Dünyasına Yolculuk Başlıyor...

Le Creuset, sizleri büyülü bir lezzet yolculuğuna çıkaracak yemeklere ilham vermek için baharatların renkli dünyasını ürünleriyle buluşturuy...

Le Creuset, sizleri büyülü bir lezzet yolculuğuna çıkaracak yemeklere ilham vermek için baharatların renkli dünyasını ürünleriyle buluşturuyor. 

Yeni ‘Colours of Spice’ koleksiyonu içerisinde markanın imzası niteliğindeki döküm tencerelerden tajinlere, mini cocotte’lardan kahve fincanlarına kadar birçok sevilen Le Creuset ürünü, baharatlardan esinlenilerek bir araya getirilen renklerle sunuluyor.

Zanaatkar yaklaşımını kendine has tasarımlarıyla harmanlayan Le Creuset mutfak severler için yine hoş bir sürpriz yapıyor. Birbirinden canlı renklere sahip ‘Colurs of Spice’ koleksiyonu doğada bulunan baharatların içerikleri, tatları, çağrışımları ve renkleri düşünülerek yaratılmış. İştah açıcı kırmızı biber, tazeliğin simgesi fesleğen ve dereotu, otantik safran ve köri... hepsi bu lezzetli koleksiyonda bir araya geliyor.

Pişirme gereçlerinin yanı sıra birçok keyifli mutfak ve servis eşyasından şarap aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Le Creuset, mutfakta ve sofrada vakit geçirmekten keyif alan sevdiklerinize ilham verecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok