Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Brasserie Ten; öğle molalarınız için

10 Karaköy A Morgans Original 'in giriş katında bulunan Brasserie Ten, Pazartesi’den Cumartesi’ye 12:00 – 15:00 saatleri arası, Genç Şef...

10 Karaköy A Morgans Original 'in giriş katında bulunan Brasserie Ten, Pazartesi’den Cumartesi’ye 12:00 – 15:00 saatleri arası, Genç Şef İpek Mutlu ve ekibinin, sezonun en taze malzemeleriyle hazırladığı kış menüsü ile konuklarını ağırlıyor.

Tramvay yolu üzerinde, Karaköy’ün tam merkezinde konumlanan Brasserie Ten, 40 kişilik oturma düzeninde hizmet veriyor. Eskinin Büyük Balıklı Han’ı olarak bilinen, kemerli revakları ve modern-klasik mimarinin izlerini taşıyan mekan; öğle yemeklerinin ve iş buluşmalarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Brasserie Ten; öğle molalarınız için bir başlangıç ve bir ana yemekten oluşan modern yorumların bulunduğu bir menü de hazırlandı. Hem görsel hem lezzet anlamında dikkat çeken bu özel menüde, Hamsi Crostini, Elmalı Kereviz Çorbası, Tahıllı Salata, Çıtır Mantı Üçlemesi, Dana Carpaccio, Somon Gravlax, Porcini Risotto, Siyah Patlıcan Püresinde Somon Fileto, Dana Schnitzel gibi seçenekler bulunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe