Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Fırından Dardenia lezzetleri

Balık yemeyi eşsiz bir lezzet deneyimine dönüştüren Dardenia, yeni menüsü ‘Fırından Ev Yapımı Lezzetler’le balık müdavimlerini fırın yemekle...

Balık yemeyi eşsiz bir lezzet deneyimine dönüştüren Dardenia, yeni menüsü ‘Fırından Ev Yapımı Lezzetler’le balık müdavimlerini fırın yemekleriyle buluşturuyor. 

Dardenia ailesinin fırından taze çıkan yeni üyeleri Nohutlu Dardanel Ton, Fırında Patatesli Uskumru Buğulama ve Fırında Çipura Buğulama damakta bıraktığı unutulmaz lezzetleriyle hafızalarda yer edecek.

Kendine özgü ekmeği, sosları ve menüsüyle yeme-içme dünyasına farklı bir soluk getiren Türkiye’nin ilk balık-ekmek zinciri Dardenia, fırından çıkan lezzetleriyle balık severleri bu kez de fırın yemekleriyle buluşturuyor. Balık müdavimlerine ev yapımı tadında sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan Dardenia, fırın lezzetlerini yanında salata ile servis ediyor.

Kinoa, chia ve bulgurla oluşturduğu, ‘Super Mix’ adını verdiği doyurucu karışımını Nohutlu Dardanel Ton, Fırında Patatesli Uskumru Buğulama ve Fırında Çipura Güveç ile sunan Dardenia, yeni menüsüyle lezzetlerine lezzet katıyor. Fırından lezzetim evime gelsin diyen müşterileri için paket serviste ürünlere özel ambalaj kullanan Dardenia’nın yeni lezzetleri sofralara dökülmeden ulaşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok