Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İtalyan usülü Aşk!

Lezzet tutkunlarının yaşam alanı Eataly, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Eataly’nin üst katına açılan İtalyan dağ evi temalı yeni restoranı Alpi...

Lezzet tutkunlarının yaşam alanı Eataly, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü Eataly’nin üst katına açılan İtalyan dağ evi temalı yeni restoranı Alpi’nin büyülü atmosferi ve şömine ateşi eşliğinde İtalyan usulü karşılıyor. Bu özel günde, sevgilinizle canlı müziğin eşliğinde romantik bir akşam yemeği planlıyorsanız Eataly tam size göre!

Lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly, 14 Şubat’ta Sevgiler Günü’ne özel hazırlanan menüsü ve sürprizleriyle Eataly’nin üst katında bulunan dağ evi konseptli yeni restoranı Alpi’nin boğaz manzarasına karşı aşkınıza lezzet katıyor. En kaliteli İtalyan yemeklerini yiyebileceğiniz, satın alabileceğiniz ve yedikleriniz hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz Eataly’de; Eataly Executive Şefi Claudio’nun bugüne özel hazırladığı Sevgililer Günü özel menüsü ve Hande Ateş’in canlı müzik performansıyla 14 Şubat’ın tadını çıkarabilirsiniz.

Eataly’nin en lezzetli ve en taze ürünleri ile hazırlanan Sevgililer Günü yemeğine ahtapaot carpaccio; stracciatella peyniri konfi şeker domates ve kapari ile taze bir başlangıç yaparken, minekoplu ev yapımı ravioli, zeytinyağında turunçgiller ve balık yumurtası ile leziz bir geçiş yapabilirsiniz. Fırında levrek balığı, mevsim sebzeleri ve safranlı karnabahar püresi ile içinizi ısıtacak ana yemek sonrası; çilekli ve proseccolu sorbe ve sürpriz Sevgililer Günü özel tatlısıyla Sevgililer Günü’nüzü unutulmaz kılabilirsiniz.

Sevgililer Günü’nü evde kutlamak isteyenler için Eataly Mutfak Atölyesi’nde 11 Şubat’ta “Karşıkonulamaz” workshop’unda afrodizyak etkisi yüksek bir menu hazırlamanın püf noktalarını öğrenerek unutulmaz bir 14 Şubat sofrasını ellerinizle hazırlayabilirsiniz. Bu özel günde farklı bir deneyim arayanlar için ise 14 Şubat Salı saat 19:00’da “Sevgililer Günü Menüsü” workshop’unda sevgilinizle birlikte mutfağa girerek leziz yemekler pişirebilir, ardından kendi pişirdiğiniz yemeğin tadına varabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe