Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Nugget ama Balık Nugget

Dışı çıtır kaplamalı, içi leziz Mezgitten oluşan Dardanel Balık Nugget , lezzetli ve pratik bir seçenek sunuyor. Çocuklar için sağlıklı ve e...

Dışı çıtır kaplamalı, içi leziz Mezgitten oluşan Dardanel Balık Nugget , lezzetli ve pratik bir seçenek sunuyor. Çocuklar için sağlıklı ve eğlenceli bir atıştırmalık olan Dardanel Balık Nugget, uygun fiyatı ve eşsiz lezzetiyle hem annelerin hem çocukların sevgisini kazanıyor.

Sağlıklı atıştırmalıklarıyla balıkseverlerin gönlünü fetheden Dardanel, balıkta alternatif tatlar arayanlar için sağlıklı ve eğlenceli bir seçim sunuyor. Dardanel Balık Nugget leziz balık parçaları ve çıtır dış kaplamasıyla çocukların favori lezzeti oluyor.

Güçlü omega3 ve protein içeriğiyle çocukların büyüme ve gelişimini destekleyerek dolaşım sistemine de olumlu etki eden Dardanel Balık Nugget, kolay ve zahmetsiz hazırlanma özelliğiyle çocuklarına balık yedirmek isteyen annelerin imdadına koşuyor. Sağlıklı bir besin kaynağı olan Dardanel Balık Nugget, fırında pişirilme özelliğine de sahip olup, her damağa ve bütçeye uygun olarak 5,99 TL fiyatıyla balığı herkese sevdiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok