Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Doğal Artizan Ekmeği Özleyenler İçin: 240 Derece

Türkiye’de artizan ekmeğin doğru adresi 240 Derece, fabrikasyon olmayan, işin ustası tarafından, el işçiliği ile özel malzemeler kullanılara...


Türkiye’de artizan ekmeğin doğru adresi 240 Derece, fabrikasyon olmayan, işin ustası tarafından, el işçiliği ile özel malzemeler kullanılarak taş değirmende öğütülmüş organik un ile yapılmış yıllanmış ekşi mayalı ekmekleriyle farklı damak zevklerine hitap ediyor. 

Benzersiz lezzetini ve kıtırlığını taş tabanlı fırında, buharlı ortamda ve 240 derece sıcaklıkta pişmesinden, besleyiciliğini ise ekşi mayasından alan 240 Derece’nin doğal ekmekleri, dengeli beslenme meraklılarının vazgeçilmezi olmayı hedefliyor.

240 Derece’nin yıllanmış ekşi mayası ve organik un kullanarak doğal yollarla ürettikleri ekşi mayalı ekmekleri hiçbir katkı maddesi içermiyor. Organik sertifikalı Tam Buğday ekmeğinin ve organik unlardan yapılan diğer ekmek çeşitlerinin tam bir el emeği ürünü olduğunu söyleyen 240 Derece’nin kurucuları Cem Melek ve Metin Haras, “Tamamen özel olarak öğütülmüş, tüm besin değerleri üzerinde, taş değirmende öğütülmüş taze %100 tam buğday ve tam çavdar unu; rafine olmamış doğal tuz kristallerinin daha da lezzet kattığı ekmeklerimizi tamamen hijyenik bir ortamda üretiyoruz. Bu ekmekler doğal olmanın ötesinde sağlığımız için de çok önemli. Biz sağlıklı ekmeğin lezzetinin oldukça sade ve doğal yöntemlerden geçtiğini keşfettik.” Dediler.

240 Derece’nin ‘% 100 Tam Buğdaylı ekmeği organik sertifikalı “1st Bestseller”

240 Derece’nin ‘1st Bestseller’ ürünü olan organik sertifikalı % 100 Tam Buğdaylı ekmeği, organik tam buğday unu ve birbirinden özel içeriklerle harmanlanarak üretiliyor. İçeriğinde hiç beyaz un bulunmayan tam buğday ekmeği, her yemekle uyumlu bir şekilde tüketildiği için artizan ekmek severler tarafından oldukça fazla rağbet görüyor.

Organik unlardan üretilen artizan ekmeğin tek adresi 240 Derece’nin ‘2nd Bestseller’ ürünü olan %100 Tam Çavdar ekmeği ise içeriğinde çavdar unu, az miktarda zeytinyağı ve pekmez karıştırılarak üretiliyor. İçi nemli kabuğu sert olan %100 Tam Çavdar ekmeğinin ekşilik derecesi yüksektir. Yumurta ağırlıklı kahvaltı düşünenler için incecik dilimlenerek tüketilmesi öneriliyor.
240 Derece’nin Çavdar unu, buğday unu, çekirdek karışımından oluşan spesiyal ürünü olan Çok Tahıllı ekmeği ise damak zevkinden vazgeçmeyenler ve diyet yapanlar için oldukça uygun bir tercih olacak.

240 Derece’nin en çok talep edilen ürünlerinden olan Karabuğday ekmeği ise, Glisemik indeksi en düşük olan ve özellikle şeker hastaları, buğday intoleransı yaşayanlar ve diyet yapanlar için en çok tavsiye edilen ürünü oluyor.


Cevizli tam buğday, zeytinli, üzümlü cevizli, yaban mersinli fındıklı, balkabaklı gibi çeşitlerin yanı sıra domatesli biberiyeli, 240 Sade, 240 Esmer ve cevizli çavdar gibi farklı seçenekleri de bünyesinde bulunduran 240 Derece’nin Türkiye’nin her yerinde bulunmayan özel çeşitleri bulunuyor.

Sipariş Üzerine 240 Derece Ekmek

240 Derece İstanbul’un birçok yerine kendi araçlarıyla ekmek dağıtımı yapıyor. Belirli uzaklıkta olan diğer bölgelerine ve şehir dışına ise kargo yoluyla ekmekler ulaştırılıyor. İnternet sitesinden sipariş verildiği için hangi bölgelere kargo gönderimi olacağı, hangi bölgelere 240 derece teslimatı olacağı sistem tarafından bilgilendiriliyor. Siparişler 1 gün içerisinde adrese teslim ediliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok