Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Ünlü Şef Sara La Fountain İstanbul Sokaklarında

Dünyaca ünlü şef, yemek yazarı ve tasarımcı Sara La Fountain, Gaggenau sponsorluğunda 24Kitchen ekranlarına gelecek “Sara ile İstanbul’un En...

Dünyaca ünlü şef, yemek yazarı ve tasarımcı Sara La Fountain, Gaggenau sponsorluğunda 24Kitchen ekranlarına gelecek “Sara ile İstanbul’un En İyileri” programı için İstanbul'un zengin kültürünü ve farklı tatlarını keşfettiği gastronomi ve kültür yolculuğuna çıkıyor. Daha önce ünlü şef Tom Aikens ile çekilen programın devamı niteliğinde olan Sara ile İstanbul’un En İyileri çok yakında 24Kitchen’da.

Moda blogger’lığı ve model kimliğiyle de tanınan, eğitimini Culinary Institute of Amerika’da tamamlayan 24Kitchen ekranlarının başarılı şefi Sara La Fountain, karış karış gezerek İstanbul'un modern yüzü ile lezzetlerini ve kültürünü keşfettiği Sara ile İstanbul’un En İyileri programının çekimlerine başladı.

Sadece yemekleri ve güzelliğiyle değil, tekstil ve mutfak eşyası gibi yaratıcı tasarımlarıyla da mutfağın her alanına dokunan ünlü şef Sara, şehrin farklı mekanlarını alanında uzman kişilerle birlikte keşfedecek.

Sara La Fountain'a 333 yıllık köklü geçmişiyle ankastre mutfak cihazlarının lideri Gaggenau eşlik ediyor. Sara, yolculuk boyunca tanıştığı malzemeleri kendi yorumuyla bir araya getirerek profesyonel mutfaklardaki üstün teknoloji ve tasarımı evlere getiren Gaggenau’nun özel mutfağında yeni tarifler ortaya çıkaracak.

Sara ile İstanbul’un En İyileri, çok yakında 24Kitchen’da
Şehrin lezzet ve kültürel tarihine kadar uzanan bu görkemli gastronomi ve kültür yolculuğunda Sara La Fountain’e Osmanlı döneminden günümüze uzanan İstanbul’un tarihi yapıları ve yemek kültürü keşfinde Saffet Emre Tonguç, Türkiye’nin baharat kültürü keşfinde koku uzmanı Vedat Ozan, İstanbul’un sokak lezzetleri keşfinde Tuba Şatana gibi uzman isimler rehberlik edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok