Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akdeniz güneşiyle yetişen cömert meyveler

Zumosol’un yaşama sevinciyle dolu lezzetleri, baharda içinden geldiği gibi yaşamaya ihtiyaç duyanların gününe enerji ve keyif katıyor.  Port...

Zumosol’un yaşama sevinciyle dolu lezzetleri, baharda içinden geldiği gibi yaşamaya ihtiyaç duyanların gününe enerji ve keyif katıyor. 

Portakal, ananas, elma, şeftali, üzüm ve mango ile hazırlanan 6 farklı lezzetiyle Zumosol, doğallığa ve doğaya aşık damaklara meyvelerin en taze ve cömert hallerini sunuyor. Zumosol şişelerinin içinde güneşin saf enerjisini taşıyan taze meyvelerden başka, herhangi katkı maddesi bulunmuyor.

Baharın gelişiyle havalar ısınmaya, doğa uyanmaya başlarken, hem zihnimiz hem bedenimiz tazelenme ihtiyacı duyuyor. Zumosol, yaşama sevinciyle dolu lezzetleri ve güneşin saf enerjisini şişelere sığdırıyor; yeni bir umut ve yepyeni kararlarla başlanan güne, bol enerji ve gereken o keyifli dokunuşu katıyor.

Akdeniz güneşiyle yetişen cömert meyveler

“Güneş suyu” anlamına gelen Zumosol, sadece dalından yeni koparılmış taptaze meyvelerle hazırlanıyor. Zumosol’un klasik çeşidi için, Akdeniz güneşinin verimli topraklarla buluşmasından doğan, dünyanın en lezzetli portakalları kullanılıyor. Doğanın ve doğallığın aşığı damaklar dilerse, taptaze bahar günlerini Zumosol’un Pulpsuz Portakal, Ananas, Elma, Şeftali ve Üzüm veya Elma ve Mango çeşitlerinden biriyle kutluyor.

İçinde meyveden başka hiçbir şey yok

Zumosol, tüm meyveleri mevsiminde topluyor, tıpkı evde yapılmış gibi taze olarak sıkıyor. Konsantreden değil tamamen meyveden hazırlanan meyve suları, besin değerleri kaybolmayacak şekilde düşük ısıda pastörize ediliyor. İçine şeker, tatlandırıcı, su, herhangi bir koruyucu veya katkı maddesi eklenmeden şişelere dolduruluyor. Böylece, nefis Zumosol meyveleri hem tatlarını hem vitaminlerini koruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe