Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Anne yemeklerinin kokusu Decovita mutfaklarından geliyor!

Dünyanın en güzel lezzeti olan ‘anne yemeği’ için mutfakta uzun saatlerini geçiren annelere, bu yıl çocukları çok şık bir sürpriz yapıyor. D...

Dünyanın en güzel lezzeti olan ‘anne yemeği’ için mutfakta uzun saatlerini geçiren annelere, bu yıl çocukları çok şık bir sürpriz yapıyor. Decovita Seramik’in yüksek parlaklık özelliğine sahip, çizilmelere ve çamaşır suyu gibi kimyasallara karşı dayanıklı Grigio Serisi ile Anneler Günü öncesinde mutfaklar, evin en keyifli ve sıcak köşesi haline geliyor.

Zeytinyağlılardan kaçmak için masanın etrafında koşturan, tabağındakileri dakikalarca ayıklayan dünün çocukları artık büyüdü ve mis kokulu anne yemeklerinden bir tabak daha yemek için can atıyor! Kaç yaşında olursak olalım, sevdiğimiz lezzetleri hazırlamak için saatlerini harcayan annelerimize, bu Anneler Günü’nde verilecek en güzel hediye ise, şık ve sıcacık bir mutfak.

Dünyanın 76 ülkesinden çıkarılan 1862 çeşit doğal taşın özgün desenini sırlı porselen seramikle buluşturan Decovita’nın Grigio Serisi, zarif görünümü, çizilmelere ve kimyasallara karşı dayanıklılığıyla mutfakları evin en keyifli köşesi haline getiriyor.

Üç boyutlu doğal taş görünümü

Full lappato (Yüksek parlaklık) özelliğine sahip Grigio Serisi’ndeki beyaz ve gri gibi açık renkli ürünler, aydınlık gösterdiği ve ışıltı kattığı için annelerin öncelikli tercihi oluyor. Seride yer alan siyah, kahverengi, bej, boz kahverengi seçenekleri ise, banyodan salona evdeki tüm alanların havasını değiştiriyor. Kalite bakımından mermerde yaşanan çizilme ve kırılma gibi can sıkıcı durumları yaşatmayan Grigio, görünüm olarak ise, uygulanan özel sır tekniği sayesinde üç boyutlu doğal taş gibi duruyor ve mermerden ayırt edilemiyor.

Çamaşır suyuna dayanıklı

Grigio Serisi, annelerin mutfak temizliğinde vazgeçmediği çamaşır suyu gibi kimyasallara karşı dayanıklı olduğundan, uzun yıllar boyunca ilk günkü renklerini ve dokusunu koruyor. Piyasa standartlarında üç milimetre olan derz aralığını bir milimetreye düşüren Decovita Seramik’in tüm ürünlerinde olduğu gibi Grigio da, doğal görüntüsünü kaybetmeden göz alıcı bir şıklık sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe