Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Baharın Renkleri Mutfaklarınıza Taşınıyor...

Le Creuset’in ikonik döküm tencereleri öne çıkan üç renk seçeneği ile baharı mutfaklarınıza ve sofralarınıza taşıyor. Mavinin en özel tonuna...

Le Creuset’in ikonik döküm tencereleri öne çıkan üç renk seçeneği ile baharı mutfaklarınıza ve sofralarınıza taşıyor.

Mavinin en özel tonuna sahip Marsilya, ilhamını Akdeniz’in mavi sularından alıyor. Yeşilin Le Creuset yorumu olan Palm doğayı, doğallığı ve yenilenmeyi çağrıştırırken Le Creuset gökkuşağı renklerinden Güneş ise adeta mutfağınızın enerji kaynağı niteliğinde...

Le Creuset döküm demir tencereleri kendi özel kum kalıplarında üretiliyor ve bu kalıplar daha sonra imha ediliyor. Her bir Le Creuset döküm ürününün eşsiz oluşu da bu özelliğinden geliyor.

Döküm demir, ısı muhafaza özelliği sayesinde yiyecekleri yüksek ısıya gerek duymadan vitaminleri içine hapsederek pişiyor.

Üstün kaliteye sahip, dayanıklı emaye kaplamaya, ısıya dayanaklı ergonomik kapak düğmesine ve kolay, güvenli taşıma için büyük kulplara sahip Le Creuset döküm tencereleri indüksiyon dahil tüm ocaklarla kullanılabiliyor.

90 yıllık tecrübesini kusursuz üretime yansıtan markanın tencereleri döküm demir ömür boyu garantisine sahip.

Pişirme gereçlerinin yanı sıra birçok keyifli mutfak ve servis eşyasından şarap aksesuarlarına kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Le Creuset, mutfakta ve sofrada vakit geçirmekten keyif alan sevdiklerinize ilham verecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe