Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Boğazın gözdesi ile yepyeni lezzetler!

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, menüsüne eklenen yeni lezzet...

Akdeniz deniz ürünlerini en iyi malzemeleri kullanarak basit ve sağlıklı pişirme yöntemleriyle sunan Capricorn, menüsüne eklenen yeni lezzetlerle alışılmışın dışında bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Akdeniz’in geleneksel tatlarını modern şehir ruhuyla bütünleştiren Capricorn, özel reçetelerle hazırlanan yepyeni lezzetlerle menüsünü daha da zenginleştirdi. Boğaz’ın gözdesi Capricorn’un menüsüne eklenen yeni tatlar, Capricorn mutfağının farkını bir kez daha ortaya koyuyor.

Akdeniz Mavi Yengeç, menüye heyecan katan ve reçetesi özel olarak hazırlanan ürünlerin başında geliyor. Capricorn’un menüsüne eklenen yeni tatlardan; Fırınlanmış Balkabaklı Hamsi, karamelize soğan ve maydanozla harmanlanırken, özenle hazırlanan Çıtır Kalamar’a acı sos ve aioli eşlik ediyor.

Akdeniz’in iştah kabartan lezzetlerinden Yengeç Köfte ve közlenmiş kırmızı biber, kapari çiçeği, zeytin ve sarımsak ile harmanlanan Marine Hamsi deniz ürünleri sevenler için esşiz bir lezzet deneyimi sunuyor. Sadece Pazar günleri adet üzerinden satışa sunulacak olan Mavi Yengeç Sepetleri ise; hafta sonu Boğaz’da yemek keyfini ikiye katlayacak.

Capricorn, menüsüne eklediği yeni alternatifler ile de tatlı severleri memnun etmeye devam ediyor. Oreo, susamlı fudge ve tahinli dondurma ile servis edilen Balkabaklı Cheesecake ve Çikolata Kasesinde Tahinli Mus tatlı menüsünün iddialı lezzetlerinden.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe