Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Dondurmada İtalyan ustalığı: Pernigotti IL Gelato

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ...

Pernigotti IL Gelato’nun tamamen doğal içeriğinden gelen eşsiz lezzeti bu yıl da dondurma tutkunlarına unutulmaz bir yaz vadediyor. İtalyan ustalığının eseri Pernigotti IL Gelato, katkısız içeriği, yoğun tadı ve kalitesiyle en zor beğenen damakları bile memnun edecek, keyifli bir mola sunuyor.

Çikolata tutkunlarının yakından tanıdığı isim Pernigotti, Pernigotti IL Gelato ile de lezzetin zirvesinde, serin ve neşeli bir yaz vadediyor. Pernigotti nasıl ki İtalya’ya özgü Gianduia tarzı çikolatasıyla akıllarda yer ettiyse, Pernigotti IL Gelato da, dondurmada gerçek İtalyan ustalığını Türkiye’ye taşıyor.

Pernigotti IL Gelato katkısız içeriğiyle, “doğal” olanı arayanlara sesleniyor. Kaplama çikolatası, yalnızca kakao ve kakao yağından elde edilen gerçek çikolatadan yapılıyor. İçindeki vanilya, çilek, fındık gibi tüm soslar tamamen doğal içeriklerle elde ediliyor. Pernigotti IL Gelato’nun yoğun lezzetini işte bu en üst kalitedeki hammaddeler veriyor.

Yaz coşkusunu katlayacak Pernigotti IL Gelato’nun klasik, fındık, fıstık ve çilekli Stick ile klasik, fındık, fıstık ve karamelli Kornet çeşitleri bulunuyor.

En zor beğenen damakları bile memnun edecek lezzeti ve kalitesiyle Pernigotti IL Gelato, hızla akıp giden günün içerisinde mükemmel bir mola sunuyor. 1860’dan bugüne uzanan Pernigotti geleneği, Türkiye’deki dondurma alışkanlıklarını da değiştiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok