Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Tat ile lezzetin ustaları yarışıyor

Türk tüketicisinin damak tadına uygun ürünleriyle yemeklere doğallık ve lezzet katan, 50 yıldır domatesi tutkuyla işleyen Tat, Kadıköy Beled...

Türk tüketicisinin damak tadına uygun ürünleriyle yemeklere doğallık ve lezzet katan, 50 yıldır domatesi tutkuyla işleyen Tat, Kadıköy Belediyesi ve Gönüllü Evleri işbirliği ile yemek yarışması düzenliyor. Mutfakların vazgeçilmezi domatesle yapılan özgün ve yenilikçi lezzetleri yemek severler ile buluşturmayı hedefleyen yarışmaya başvurular 26 Nisan’a kadar sürecek.

“Tat ile Lezzetin Ustaları Yarışıyor” adı verilen yarışmada domatesli ürünler (domates, domates püresi, domates salçası) kullanılarak yapılan yemekler yarışacak. Başvurular, Acıbadem, Erenköy, Bostancı, Fenerbahçe, Feneryolu (Göztepe Parkı), Kriton Curi, Sahrayıcedid, Koşuyolu Gönüllü Evleri’ne yapılacak.

Yarışmanın konusuna uygunluk, lezzet, sunum, yaratıcılık/özgünlük üzerinden değerlendirmenin yapılacağı yarışmanın sonunda 1. 3.000 TL, 2. 2.000 TL, 3. ise 1.000 TL ödül kazanacak. Salça, konserve, domates ürünleri ve soslarıyla sofraları lezzetlendiren Tat, yeni tariflerle damaklarda iz bırakmaya devam edecek.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe