Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Doğal Dondurma: Argelato

Argelato, dondurmada kullandığı sütten süt yağına, meyvelerden çikolatalara kadar her ürünün doğallığını garanti ediyor. Göz nurumuz ve haya...

Argelato, dondurmada kullandığı sütten süt yağına, meyvelerden çikolatalara kadar her ürünün doğallığını garanti ediyor. Göz nurumuz ve hayal gücümüz doğallığın lezzetiyle buluşarak yüzlerce farklı tatla size doğal olarak ulaşır.



DONDURMADA EMSALSİZ LEZZET
En iyi lezzeti bulmak için yola çıktık ve tamamen doğal olarak üretilen bu dondurmayı en lezzetli, en kaliteli haliyle tadabilmeniz için çalışıyoruz.

DOĞAL ÇEŞİTLİLİK
Lezzeti sizlerle buluştururken doğallıktan ödün vermiyoruz. Çok satsın diye değil, birbirinden farklı lezzetleri tatmanız için çeşitliliği sağlıyoruz.

TAVİZSİZ KALİTE
Kaliteyi yakalamak için gerçek süt ve gerçek meyveyi kullanıyoruz. Renklerini gıda boyaları ile değil, meyvelerin kendisinden alıyoruz.




Argelato olarak öncelikli amacımız, tüketicilerimizin doğal ve gerçek dondurma lezzetiyle buluşmasıdır. Çünkü biliyoruz ki, piyasada birçok dondurma doğal gerçek malzemeler yerine, yapay aroma, glikoz şurubu, yapay tatlandırıcı ve renklendiricilerle yapılmaktadır. Bu amaç için uzun bir süre çalıştık ve İtayan usulü dondurmayı, Türk damak tadıyla birleştirmeyi başardık.

Argelato ürünleri günlük taze süt, doğal pancar şekeri, doğal meyveler ve gerçek çikolata gibi %100 doğal malzemeler ile üretilmektedir. Ürünlerimiz İtalya’da eğitim görmüş ustalarımız tarafından hijyenik koşullarda günlük taze olarak üretilip, uzun süre muhafaza edilmeden sizlere ulaştırılmaktadır.

Dondurmalarımız düşük şeker, düşük yağ ve yoğun doğal malzemelerden oluştuğu için hafif ve sağlıklıdır. İtalyan usulü dondurmaya yeni bir bakış açısı getiren Argelato, mekanlarınıza değer katacak ve dondurmanın değişmez, aranan noktası olmanızı sağlayacaktır.
Doğal Dondurma Argelato’dur.




Adres
Merdivenköy Mahallesi Dr.Erkin Sok. No:26 Kadıköy / İSTANBUL
Telefon
0 536 267 67 99 - 0 536 267 68 33
Email
info@argelato.com.tr

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok