Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Döner Stop’tan olağanüstü Pilav Üstü

Döner Stop olağanüstü lezzetlerine bir yenisini ekledi ve yeni nesil Pilav Üstü menülerini yarattı! Pilavlı Tavuklu ve Pilavlı Köfteli olara...

Döner Stop olağanüstü lezzetlerine bir yenisini ekledi ve yeni nesil Pilav Üstü menülerini yarattı! Pilavlı Tavuklu ve Pilavlı Köfteli olarak iki seçeneği bulunan bu leziz menüler, yanında ayranıyla birlikte hem çok doyurucu hem de 9,90 TL’lik fiyatıyla çok hesaplı.

Döner Stop menüsü büyüdükçe büyüyor, enfes lezzetlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Döner Stop son olarak yeni nesil olağanüstü Pilav Üstü menülerini sevenleriyle buluşturmaya başladı. Pilavlı Tavuklu ve Pilavlı Köfteli olarak iki çeşidi bulunan menülerin her birinin fiyatı, yanında ayranlarıyla birlikte 9,90 TL. Evinizin mutfağındaki özenle, en sağlıklı şekilde hazırlanan Pilav Üstü menüler, hem hesaplı hem doyurucu hem de çok lezzetli.

Sosları ve sürekli yenilenen menüsüyle çok farklı

Döner Stop menüsündeki et döner seçenekleri arasında Stop Klasik, Cheese Klasik, Cheddar Mantarlı, Cafe de Paris, Jalapeno Biberli ve Stop BBQ bulunuyor. Restoranda taze olarak pişirilen dönerler yine taze pişirilen farklı ekmek seçenekleri ile servis ediliyor. Bu inovatif sandviçlerin yanı sıra daha bildik lezzetler arayanlar için de pilavlı döner ve Mercimek Çorbası yine Döner Stop kalitesiyle sunuluyor.

Döner Stop’ta etler, hiçbir katkı maddesi içermeden, en sağlıklı şekilde hazırlanıyor. Et dönerin yanı sıra Döner Stop’un menüsünde, yine özel soslarla lezzeti dorukta tavuk döner ve köfte de bulunuyor. Ekonomik Menüler ile de bu lezzetler çok uygun fiyatlarla tadılabiliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe