Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Güzel iftar yemeğinize eşlik edecek

The Grand Tarabya, on bir ayın sultanı Ramazan ayında, Boğaz’a nazır manzarasına eşlik eden zengin menüsüyle, tüm misafirlerini unutulmaz if...

The Grand Tarabya, on bir ayın sultanı Ramazan ayında, Boğaz’a nazır manzarasına eşlik eden zengin menüsüyle, tüm misafirlerini unutulmaz iftar sofralarına davet ediyor.

The Grand Tarabya’nın etkileyici manzarası ve şık atmosferiyle büyüleyen restoranı The Brasserie, Ramazan ayında hazırladığı yine çok özel menüsüyle konuklarına keyifli bir iftar yemeği deneyimi yaşatacak. Siz aileniz ve sevdiklerinizle manzaranın tadını çıkararak birbirinden lezzetli sunumlarla iftarınızı açarken, fasıl grubunun icra ettiği Türk Müziği’nin klasikleşmiş eserleri de bu güzel iftar yemeğinize eşlik edecek.

The Brasserie’nin zengin açık büfe iftar menüsünde serpme iftariyelikler, çeşit çeşit salata ve soslar, füme balık çeşitleri, kuru meyveler ve zengin zeytinyağlıların yanı sıra iftarınızı açarken sıcacık bir başlangıç olan çorba seçenekleri de yer alıyor. Ana yemek seçenekleri arasında ise, kırmızı ve beyaz et alternatiflerinin yer aldığı ızgaralar, özenle hazırlanmış sıcacık hamur işleri, ve Türk Mutfağı’nın en beğenilen tencere yemekleri de The Brasserie iftar menüsünün zengin lezzetlerini oluşturuyor.

İftar yemeğinin tatlı menüsünde, cezerye ve şeker macunu tepsisi gibi nostaljik tatlılara Osmanlı mutfağının geçmişten bugüne miras olan en lezzetli tatlıları eşlik ediyor. Güzel bir iftar yemeğinin ardından asırlık reçeteler olarak günümüze kadar ulaşan birbirinden lezzetli Osmanlı şerbetlerini de deneyebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe