Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Karaca İle Çay Keyfi

Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca, hayata geçirdiği inovatif, pratik ve kullanışlı ürünleriyle sofralara mutluluk katmaya deva...

Prestijli sofraların vazgeçilmez markası Karaca, hayata geçirdiği inovatif, pratik ve kullanışlı ürünleriyle sofralara mutluluk katmaya devam ediyor. Her evin ve herkesin vazgeçilmesi çay, şimdi Karaca’nın zaman ayarlama özelliğiyle ön plana çıkan “Çayfie” ve her dem sağlık için özel tasarlanan “Demfit” ile sofralarınıza en lezzetli haliyle geliyor.

Karaca, insanların sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anlara eşlik etmeye devam ederken, marka tutkunları için tasarladığı “Çayfie” ve “Demfit” ile sofralara muhabbet ve keyif katıyor.

Çayfie; zaman ayarlama özelliği sayesinde Ramazan ayında sahur sofraları için kolaylık sağlıyor. Akşamdan çay ve su koyduğunuz Çayfie, programlama özelliği sayesinde kurduğunuz saatte çalışmaya başlıyor. Çayfie öncelikle suyu kaynatıyor, ardından kaynayan su, çayı damıtma ile otomatik demliyor. Çayfie, spor veya iş dönüşü çayını sıcacık içmek isteyenler ve kahvaltıda çayın hazır olmasını isteyenler için de büyük avantaj sağlıyor. Çelik ısıtıcı plaka, çelik çay filtresi, damlatma engelleme ve kendi kendine çay demleme özelliklerine sahip Çayfie ile her yudumu lezzetli, taptaze çaylar içebilir ve sofrada paylaşılan keyifli anlarla güne iyi başlayabilirsiniz.

Karaca’nın bir diğer ürünü Demfit ile bitki çaylarının sağlıklı ve bol vitaminli dünyası ile yeniden tanışacaksınız. Bitkilerin doğal lezzetlerini koruyan ve optimal kontrol teknolojisiyle çayı devamlı sıcak tutabilme özelliğine sahip olan Demfit’in Pinkgold, Rosegold ve Redgold gibi renk alternatifleri bulunuyor.

Aynı zamanda siyah çay demleme özelliği de bulunan ve her dem sağlık için evlerinizin vazgeçilmezleri arasında yer almaya hazırlanan Demfit, 40 derece mama suyu ısıtma, 80 derecede bitki çayı demleme ve 100 derecede çay demleme seçeneklerinin yanı sıra damlatma engelleme özelliği de ürünü öne çıkarıyor. Sesli ve ışıklı uyarı sistemi ile Demfit, Karaca kalitesini sofralarınıza taşıyor.

Karaca; mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde tasarladığı ürünleriyle evlerdeki mutlu anlarınızın bir parçası olmaya devam ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe