Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Kitchenette’in menüsü, Hazer Amani’nin lezzetleri ile yenilendi

Daima taze ve mevsimine göre yemekler sunan Kitchenette’in menüsü, Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve ...

Daima taze ve mevsimine göre yemekler sunan Kitchenette’in menüsü, Türkiye’nin yaratıcı şeflerinden Hazer Amani’nin hazırladığı inovatif ve taze lezzetler ile yenilendi. Kitchenette’in özgün bistro tarzını rahat yemek keyfi ile birleştiren menü oldukça iddialı.

“Ev stili” yemeği “üstün kalite” ile birleştiren Kitchenette, bistro tarzı ile keyifli bir atmosferde özgün lezzetleri misafirleri ile buluşturuyor. Düzenli olarak menüsünü yenileyen Kitchenette önümüzdeki dönemlerde de sürpriz lezzetlerle konuklarını şaşırtmaya devam edecek.

“Birlikte Daha Lezzetli” sloganı ile menüsünü yenileyen Kitchenette’in mevsimsel lezzetler ile hazırladığı menüsü, Kitchenette’in tüm şubelerinde deneyimlenebilecek.

Yenilenen menüsünden iddialı lezzetler

Kitchenette’in yenilenen menüsünde özel kahvaltı ve paylaşımlık başlangıç sunumlarından, yeniden yorumlanan et, tavuk ve balık yemeklerine kadar pek çok farklı alternatif bulunuyor. Yenilenen Kitchenette menüsünde, sağlıklı taze salata çeşilerinden mantıya, kavanozda sunulan enfes tatlı çeşitlerinine kadar pek çok yeni lezzet misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Kitchenette, kahvaltı menüsüne erken kahvaltı severler için “Erken Kalkan Yol Alır“ kahvaltı, “Ekmek Arası Kahvaltı” ve “İskandinav Kahvaltısı” alternatiflerini ekledi. “Erken Kalkan Erken Yol Alır” kahvaltı seçenekleri arasında leziz gözlemeler, taze yoğurt çeşitleri ve Kitchenette yapımı çıtır ekmekler gibi taze lezzetler göze çarpıyor.

Kitchenette’in “Birlikte daha güzel” mottosu ile hazırlanan paylaşımlık başlangıçları arasında “Çıtır Karides Bombası”, “Kajun Çıtır Tavuk”, “Çi Börek”, “Etobur Tabağı” ve “Trüflü ve Parmesanlı Patates Kızartması” gibi yeni lezzetler bulunuyor.

Salatalara kış aylarına uygun mevsimsel içerikler ile hazırlanan yeni alternatifler eklendi. Keçi peyniri, chia tohumu, poşe pancar ve karışık yeşillikler ile hazırlanan ‘İnatçı Keçi Salatası” ve ‘Izgarada Somon Salatası’ kışın en favori lezzetleri arasında yer alacak.

Kitchenette’de ilk defa sunulacak ve mantı severlerin vazgeçemeyeceği “Mantı Aşkına” bölümünde “Kızarmış Özbek Mantı” ve pırasalı ya da ıspanaklı olarak 2 çeşittte sunulacak “Çıtır Mantı” mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden.

“Protein Aşkına” bölümünde yer alan “Köfteler Pidede” ve burgerlar arasında yerini alan “Double Black Burger” ve “Lokum Burger” et tutkunları için vazgeçilmez olacak. Yeniden yorumlanan “Viyana Usulü Et Schnitzel ve “Tavuk Schnitzel” ise lezzet ve sunumları ile schnitzel severlerin vazgeçilmezlerinden olmaya aday. Meksika mutfağı sevenler de unutulmayarak “Tacolu Şeyler” menüsünde “Chilli Con Carne”, “Çıtır Tavuklu”, “Çıtır Karidesli” ve “Izgara Sebze ve Peynirli” olmak üzere dört ayrı alternatif hazırlandı.

Kitchenette tatlı tutkunları için de çok şık sunumlar hazırladı; kavanozda sunulacak meyveli ve çikolatalı tatlılar, gerek lezzetleri gerekse sunumları ile iştah kabartıyor. Kitchenette’in tatlı alternatiflerindeki en iddialı lezzetleri ise “Red Velvet Cake” ve “Devil’s Food Cake”.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe