Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Teknede Düğün Konsepti

Çiçeklerin açması, havaların ısınması ile düğün mevsimine hızlı bir giriş yapan çiftler, dünya evine girmek için uzun zamandır hazırlanıyor ...

Çiçeklerin açması, havaların ısınması ile düğün mevsimine hızlı bir giriş yapan çiftler, dünya evine girmek için uzun zamandır hazırlanıyor olsa gerek. Rengarenk balonlardan minik nikah şekerlerine, pastadan düğün müziklerine kadar en ufak detayı bile atlamayan gelin adaylarının bu hayalinin gerçek olmasına az kaldı. 

Yepyeni ve mutlu bir hayata adım atacak genç kızlar, unutulmaz bir düğün ile evlenmek ve tüm davetlilerin memnun olmasını istiyor. Hayallerdeki kadar güzel bir gelinlik ve rüyalarındaki gibi bir prense kavuşacak genç kızlar, çok heyecanlı şu günlerde. Gelinlik provaları, ev eşyalarının alınması ve yerleştirilmesi, düğün davetiyelerinin basımı ve dağıtımı ile yorulan genç kızlar, düğünde rahat etmek ve detaylar ile boğulmak istemiyor. Düğününün çok konuşulmasını, dillerden dillere anlatılması ve en önemlisi genç kızların da beğenisini toplamak isteyen genç hanımlar, teknede düğün, gemide düğün, yatta düğün gibi alternatif ve alışılmamış düğün konseptlerini tercih edebiliyor.

Teknede Düğün İçin İdeal Tarihler Geldi Çattı

Malum, havalar da ısındı. Tertemiz deniz kokusunu içimize çekmeyeli çok oldu ve soğukların ardından ısınan hava ile insanlar, bahar enerjisi ile dolup taşıyor ve kendini deniz kenarlarına, sahillere atıyor. Hal böyle olunca, bastıran sıcaklar sebebi ile, salon düğünleri genç hanımlar tarafından sıradan ve bunaltıcı olarak algılanabiliyor. Açık havada, deniz kenarında, havuz başında ve sahilde minik bir parti havasında evlenen kızlardan, yatlarda, teknelerde ve denizin ortasında evlenen kızlara kadar değişik düğün konsepti hizmetleri genç hanımlar ve çiftler için; günümüzde düğün organizasyon firmaları tarafından sunulabilen hizmetler.

Teknede Nişan Organizasyonu da Seçenekler Arasında

Teknede nişan ise, yeni moda akımlarından birisi. Ev ve salon nişanlarından sıkılan ve bu mutlu günlerine eşsiz güzellikler arasında girmek isteyen çiftler, misafirlerini teknede nişan yapmak için denize davet ediyor. Evde nişan demek aslında az sayıda insanın bir araya sıkışık bir şekilde oturması ve rahatsızlık demek aslında. Ailesi büyük ve çevresi geniş çiftler, nişanı sıradan bir salonda yapmak yerine, aynı fiyatlara deniz dalgaları arasında nişanını yapmak için teknede nişan, yatta nişan gibi organizasyonları sıkça tercih etmekte. Teknede düğün fiyatları ise, bir çok düğün salonundan daha uygun olması ile çiftleri şaşırtıyor ve tabi ki heyecanlandırıyor. Yemekli veya yemeksiz, alkollü veya alkolsüz olarak tercihe bağlı hizmetler ile teknede düğün fiyatları değişebilirken, normal konseptte bir gemi düğünü diğer düğün mekanlarına nazaran daha uygun fiyatlara bile mal olabiliyor.

Teknede Düğün Kampanyalarını Kaçırmayın

Teknede düğün kampanyaları şeklinde zaman zaman düğün organizasyon firmaları tarafından indirimler ve promosyonları takip ederek, hayallerinizin de ötesinde bir gemi düğünü veya tekne düğünü yapabilir; sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz. Teknede düğün kampanyaları ile, uygun fiyatlara yapacağınız düğününüz, hem bütçenize ilaç gibi gelirken, hem de sıradışı olması sebebi ile dikkat çeken düğünler arasına girmenizi sağlayacaktır. Teknede düğün fiyatları için birkaç farklı düğün organizasyon ile görüşebilir, kampanyalardan yararlanarak; eşiniz ile harika bir düğüne imza atabilirsiniz.

Kuşların cıvıltısı, mis gibi deniz kokusunun içerisinde birbirlerine aşk dolu bakarken “Evet!” diyecek genç çiftler, unutulmaz bir düğün yaparak, bu anlarını davetliler ile ölümsüzleştirmekten çok mutlular. Teknede düğün gibi farklı konseptlerde hazırlanan düğün organizasyonları ile gelinler; deniz kızının saç renginde rengarenk örgülü saç yaptırarak ve balık modeli tarzında gelinlikleri ile, gemi düğünü konseptini her geçen gün bir tık daha öteye taşımakta oldukça başarılı oluyor. Genç kızların hayal dünyasını ortaya çıkaran gemi düğünü ile, genç kızlarımızın bir peri ve bir masal kahramanı edası ile dünya evine girdiğini görmek aileler ve davetliler tarafından oldukça beğeni topluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok