Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Uludağ Meyvelim Yaz Sıcaklarında Akıp Giden Lezzet

Uludağ İçecek'in gazsız lezzeti Uludağ Meyvelim, ferahlamak için farklı alternatifler arayanların dünyasına giriyor. Kolay içimli Uludağ...

Uludağ İçecek'in gazsız lezzeti Uludağ Meyvelim, ferahlamak için farklı alternatifler arayanların dünyasına giriyor. Kolay içimli Uludağ Meyvelim, 5 farklı çeşidiyle sıcak yaz günlerini serinletiyor.

Türkiye'nin en sevilen lezzetlerinin bir araya geldiği geniş bir ürün gamına sahip olan Uludağ İçecek, serinlemek için farklı alternatifler arayanlarla "Akıp Giden Lezzet" Uludağ Meyvelim'i buluşturuyor. 1 Lt'lik şişelerde sunulan gazsız meyveli içecek Uludağ Meyvelim, kolay içimiyle sıcak yaz günlerinde ferahlık sağlıyor. Uludağ Meyvelim’in mandalina, orman meyveleri, greyfurt ve çilek çeşitlerine şimdi de Türk tüketicisinin en sevdiği lezzetlerden portakal ekleniyor.

Lıkır lıkır içebileceğiniz, farklı meyve tatlarıyla ferahlayabileceğiniz bir lezzet dünyası sunan Uludağ Meyvelim, ünlü şarkıcı Gökçe'nin rol aldığı, çekimleri İstanbul ve Antalya'da gerçekleştirilen reklam filmleriyle ekranlara geliyor. Reklam filminde Gökçe'nin su parkında geçirdiği eğlenceli anlarla ürünün kolay içimine vurgu yapılıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe