Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Avşa Adası’nın Uğur Böceği: Babula Cafe

Bahçeden sofraya gelen organik ürünlerini müşteriyle buluşturan Babula Cafe, zengin mönüsü, organik kahvaltısı, İtalyan lezzetleri ve eşsiz ...

Bahçeden sofraya gelen organik ürünlerini müşteriyle buluşturan Babula Cafe, zengin mönüsü, organik kahvaltısı, İtalyan lezzetleri ve eşsiz deniz manzarasıyla 3 yıldır Avşa Adası’nın en seçkin mekanlarından biri olmaya devam ediyor. 

Babula Cafe bu sezon da tatil severlerin hem damaklarına hem de müzikleriyle ruhlarına hitap etmeye hazırlanıyor.

2015 yaz sezonu hizmet vermeye başlayan Babula Cafe, 3 yıldır kendine has çizgisi ve ilkleriyle Avşa Adası’na gelen ziyaretçilere ayrıcalıklı bir ortam sağlıyor. İşletmeciliğini ada halkının tanınmış simalarından biri olan Hüseyin Bozyiğit ve üç kızı yapıyor. Her biri kendi kariyerlerinin sahibi olan kız kardeşler babaları ile birlikte gerek kendi deneyimlerini gerekse de ada insanının sıcacık ruhunu vizyonlarıyla birlikte Babula Cafe’ye taşıyor.

Yaz sezonunun açılmasıyla birlikte yerli ve yabancı turistin uğrak yeri olan Marmara Denizi’nin incisi Avşa Adası artık gelen ziyaretçilerini kaliteli mekanlarıyla da kendine hayran bırakıyor. Bu anlayışla 2015 yılında Bozyiğit Apart misafirleri ile tüm tatilcilerin hizmetine açılan Babula Cafe, geçtiğimiz iki yılda müşterilerinden büyük beğeni topladı. Gerek ambiansı, gerek konumu gerekse de kendine has lezzetleri ile gelenleri kendine bağlamayı başardı.


Babula Cafe, doğallığı, yerelliği ve ayrıcalıklı hizmetleri ile kendini farklı kılıyor. Avşa Adası’nın organik kahvaltı sunan ilk ve tek mekanı olan Babula Cafe, ev yapımı İtalyan makarnaları, günlük ev yapımı tatlıları, ev yapımı reçelleri, özel ev yapımı limonatası, kendi ağaçlarından yapılan yerel zeytin ve zeytin yağı ile de damakları bayram ettiriyor. Babula Cafe’de tüm sebzeleri günlük olarak bahçeden toplanarak sofralara getiriliyor.

Kendine has müzikleri, öğlen ve akşam yemeğinde sunulan zengin mönüsü ve eşsiz deniz manzarasında sizlere keyifli anlar sunan Babula Cafe bu yıl da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Akşam saatlerinde gün batımını birbirinden leziz kahveleriyle taçlandırmak isteyen misafirler için de Babula Cafe Avşa Adası’da en ayrıcalıklı mekanlarından biri.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe