Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

En çok levrek çorbayı sevdik, yılda 90 ton balık yedik

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia 2016 yılı balık tüketim rakamlarını açıkladı. Dardenia’nın İstanbul genelindeki tüm şube...

Türkiye’nin ilk ve tek balık ekmek zinciri Dardenia 2016 yılı balık tüketim rakamlarını açıkladı. Dardenia’nın İstanbul genelindeki tüm şubelerini kapsayan verilere göre 1 yılda 90 ton balık tüketildi. 20 tona yakın tüketim rakamıyla somon listenin en üst sırasında yer alırken, 15 tonla levrek ikinci sırada yer aldı. Balık ekmeğin vazgeçilmezi mezgit ise 13 tonla ilk üçe girdi.

Yenilikçi ve öncü ürünleriyle balık tutkunlarının müdavimi olduğu Türkiye'nin ilk balık-ekmek zinciri Dardenia, Ocak-Aralık 2016 dönemini kapsayan balık tüketim rakamlarını açıkladı. Dardenia’nın verilerine göre 1 yılda 90 ton balık tüketildi. 2017 yılında bu rakamı 140 ton seviyesine çekmeyi hedefleyen Dardenia’da, bir yılda tüketilen 20 tonla somon listenin ilk sırasına yerleşirken onu 15 tonla takip eden levrek, somonla şampiyonluğu paylaştı.

Hedef 140 ton

Listenin üçüncü sırasında 13 tonluk tüketimiyle balık ekmeğin vazgeçilmezi olan mezgit balığı yer alırken, 11 tona yakın tüketimiyle fener balığı dördüncü sıraya yerleşti. 7 tonla karides, 5 tonu aşkın tüketimle ton balığı listenin geri kalanını oluştururken, Dardenia lezzetleri arasında yer alan diğer balık türleri cod, uskumru, sardalya, kalamar, palamut, surimi ve çıtır balık da tüketim rakamlarıyla listenin paydaşı oldu. 1 yılda 90 ton balık tüketim rakamı açıklayan Dardenia, balık tüketim alışkanlığı kazandırma ve Türkiye’ye balığı sevdirme hedefiyle agresif büyümesini önümüzdeki dönemde de sürdürmeyi hedefliyor. Dardenia’nın 2017 yılı hedefi 140 ton.

600 bin müşteri, 140 bin online sipariş

Dardenia’da 2016 yılı boyunca 12 şubeden yaklaşık 140 bin online sipariş alındı. Dardenia ziyaretçi sayısı 600 bine ulaştı. En çok ziyaret edilen şube Dardenia’nın Bağdat Caddesi’ndeki şubesi olurken, online sipariş sıralamasında zirveye Dardenia Mecidiyeköy Merkez şubesi oturdu.

2016 yılının favori lezzeti ‘levrek çorba’ oldu

İstanbulluların bu yılki Dardenia favorisi levrek çorba oldu. İkinciliği somon ekmek alırken, limonlu levrek, mezgit ekmek ve dinamit karides ilk beş sıralamasını oluşturdu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe