Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

İlham veren yaz renkleri

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, farklı renkleri bir arada sunan geniş ürün yelpazesi ile yaşam alanlarına neşe katıy...

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, farklı renkleri bir arada sunan geniş ürün yelpazesi ile yaşam alanlarına neşe katıyor

Yaşamın her anına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, dekorasyonda farklı renkleri kullanmanız için ilham kaynağı oluyor. Mutfaktan yatak odalarına, salondan dış mekana kadar tüm yaşam alanları için renkli, şık ve kullanışlı ürünleri bir arada sunan Crate and Barrel, yazın renklerini evlerinize taşıyor.

Kırmızının gücü

Tutkunun rengi kırmızının güçlü enerjisini, yaşam alanlarınıza taşımak için Crate and Barrel farklı alternatifler öneriyor. İnsanların metabolizmasını hızlandırdığına inanılan kırmızı, özellikle güneş alan yaşam alanları için uygun bir renk seçeneği oluyor. Bu kuvvetli rengi, kullanışlı ve dekoratif ürünlerle yaşam alanlarına taşımak isteyenler için mutfak ürünleri ve aksesuarlar, ideal alternatifler arasında yer alıyor. Kırmızın gücünü büyük ve tek bir parça ile vurgulamak isteyenler için ise Crate and Barrel, dolap ya da TV ünitesi gibi mobilyaları öneriyor.

Turuncunun canlılığı

Sıcak renklerden turuncu, yaşam alanlarına mutluluk ve heyecan getiriyor. Genellikle aydınlık ve geniş yaşam alanlarında tercih edilmesi önerilen turuncu, sağlamlık ve dayanıklılığı temsil ediyor. Yaz aylarının rengi turuncu, Crate and Barrel’ın yastık kılıfları ve halıları ile yaşam alanlarına sıcaklık katıyor.

Gün ışığının rengi: Sarı

Mutluluk veren ve neşelendiren bir etkiye sahip olan sarı, en dikkat çekici renkler arasında yer alıyor. Dekorasyonda daha çok açık tonları tercih edilen sarının, koyu renklerle birlikte uygulanması öneriliyor. Yaşam alanlarını aydınlatmak için ideal bir alternatif olan sarının farklı tonlarını Crate and Barrel’da bulabilirsiniz. Yatak odalarınız için Sarı Keten Lino Serisini, sofralarınız için Grasscloth Hardal Rengi Amerikan Servisi ve oturma odalarınız için ise Grayson Sarı Koltuğu tercih ederek bu keyifli rengi yaşam alanlarınıza taşıyabilirsiniz.

Doğadan ilham alan yeşil

Yaşam alanlarına huzur veren yeşil, özellikle antreler ve yatak odaları için de oldukça uygun bir renk oluyor. Yeşilin koyu tonlarını tercih edeceklerin, bu rengi iyi ışık alan yerlerde kullanması öneriliyor. 2017’nin Pantone rengi seçilen ve yeni başlangıçları temsil eden yeşili, mutfaklarınıza taşımanın en şık ve kullanışlı yolu Belmont Su Yeşili Mutfak Adası oluyor. Eski ile yeniyi buluşturan “cottage” tarzının modern bir yansıması olan Belmont Mutfak Adasını, Açık Yeşil Üstüne Yazılabilir Kavanozlarla tamamlayabilir ve mutfaklarınıza retro bir hava katabilirsiniz.

Denizlerden gelen mavi

Yılın öne çıkan renkleri arasında yer alan mavi, yaşam alanlarına huzur getiriyor. Salonlar ve oturma odalarında da sıklıkla kullanılan mavinin özellikle açık tonları ferahlık sağlıyor. Crate and Barrel, mavinin farklı tonlarındaki aksesuar ve objelerle, günün her anında size eşlik ediyor. Sevdikleriniz için hazırlayacağınız sofraları tamamlayan servis seçeneklerinden, yaşam alanlarını tamamlayan dekoratif objelere farklı alternatifleri Crate and Barrel’da bulabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok