Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Sağlıklı ve lezzetli bir alternatif

Türkiye’nin 46 yıllık yerli üretici markası Korkmaz, ızgara severlerin keyfini ikiye katlayacak Mangalet Grill ile fark yaratmaya devam ediy...

Türkiye’nin 46 yıllık yerli üretici markası Korkmaz, ızgara severlerin keyfini ikiye katlayacak Mangalet Grill ile fark yaratmaya devam ediyor. 

Dumansız pişirme özelliği ile mangal keyfini her yerde yaşatan Mangalet Grill, et, tavuk, balık ve sebzelerin besin değerlerini de koruyarak sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunuyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte mangal sezonu da açıldı. Korkmaz’ın Mangalet Grill’iyle ise mangal sezonu hiç bitmiyor. Mangalet Grill’in dumansız pişirme özelliği, ergonomik kulpları, bulaşık makinesinde yıkanabilen yanmaz yapışmaz granit kaplı ızgarası mangal keyfini zirvede yaşatıyor. Üstelik Mangalet Grill, çıkarılabilen fişi sayesinde istenildiğinde ızgara ile servis yapabilme imkânı sunuyor.

Korkmaz Mangalet Grill, ısıyı eşit olarak dağıtan ve uzun süre ısısını koruyan yanmaz yapışmaz granit kaplı ızgarası ile mükemmel bir performans sunarak, pişirilen tüm yiyeceklerin besin değerlerinin korunmasına yardımcı oluyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe