Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Yemekleri paylaşmak artık daha kolay

Mutfakların ve sofraların vazgeçilmezi Borcam, yenilikleriyle tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Borcam Taşıma Çantalı Set sayesinde hazı...

Mutfakların ve sofraların vazgeçilmezi Borcam, yenilikleriyle tüketicilerle buluşmaya devam ediyor. Borcam Taşıma Çantalı Set sayesinde hazırlanan yemekleri sevdiklerinizle paylaşmak artık daha kolay.

Türkiye’nin lider markası Paşabahçe, yemeklerin hazırlanmasında ve sunumunda Borcam’dan vazgeçmeyenler için yepyeni bir set tasarladı. Üç parçadan oluşan Borcam Taşıma Çantalı Set’te Borcam’ın en kullanışlı boylarından biri olan kare kulplu tepsi, bu tepsiye uygun şık kırmızı kapağı ve en önemli parça olan ısı korumalı taşıma çantası yer alıyor.

Taşıma çantası, sıcak yemeklerin ısısını muhafaza ederken, zeytinyağlı ya da tatlı gibi soğuk yiyecekleri ise serin tutmaya yardımcı oluyor. Ayrıca ergonomik sapları sayesinde yiyeceklerin dökülmeden rahatça taşınmasını sağlıyor. Böylece aile yemeklerine, pikniklere yemeklerin ısısı korunarak taşınması kolaylaşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe