Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Siemens teknolojisi ile mutfaklara yenilik geliyor

Siemens Ev Aletleri’nin stepFlame teknolojisine sahip yepyeni iQ serisi gazlı ocakları, mutfaklara üstün teknoloji, yenilik ve kolaylık geti...

Siemens Ev Aletleri’nin stepFlame teknolojisine sahip yepyeni iQ serisi gazlı ocakları, mutfaklara üstün teknoloji, yenilik ve kolaylık getiriyor. 

Tıpkı elektrikli ocaklarda olduğu gibi, orantılı bir şekilde alev gücünü ayarlamaya olanak veren stepFlame teknolojisi sayesinde yeni iQ serisi gazlı ocaklarda yemekler tam kıvamında, kolayca pişiyor.

Siemens Ev Aletleri, mutfakları yepyeni bir teknoloji ile tanıştırıyor. Yeni iQ serisi gazlı ocaklarında yer alan, arzu edilen güç seviyesini çok daha kolay ve hassas bir şekilde ayarlamayı sağlayan stepFlame teknolojisi ile Siemens Ev Aletleri, yemek pişirme teknolojisinde bir ilki gerçekleştiriyor.

Kolaylık ve hız ondan sorulur

Siemens’in yepyeni iQ serisi ankastre gazlı ocaklarında bulunan stepFlame özelliği sayesinde alev gücü, tıpkı elektrikli ocaklarda olduğu gibi 1’den 9’a kadar istenilen seviyede orantılı olarak ayarlanabiliyor. Yenilikçi ve patentli valf teknolojisi gaz çıkışını kusursuz bir şekilde ayarlarken, pişirme sırasında yemeği büyük gözden küçük göze geçirme derdi sona eriyor ve yemekler mükemmel kıvamda ve tek gözde kolayca hazırlanabiliyor.

Yeni ankastre ocaklarda normal, ekonomik, güçlü ve wok olmak üzere farklı alternatifte pişirme gözleri bulunuyor. Dökme demir ocak ızgarası , siyah, beyaz ve inox renkleri şık düğmeleri ile de mutfaklara estetik katıyor. Tek elle ateşlemeyi mümkün kılan ocaklar, termoelektrik gaz emniyeti ile de mutfaklarda güvenliği garantiliyor.

*BSH Grubu, Siemens AG’nin Ticari marka Lisansı sahiplerindendir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe