Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

“Zinger Burger” uzaya gönderildi

KFC’nin usta şefleri tarafından 11 gizli baharat ve yüzde yüz gerçek tavuk etiyle hazırlanan “Zinger Burger”in tüm dünyada merakla beklenen ...

KFC’nin usta şefleri tarafından 11 gizli baharat ve yüzde yüz gerçek tavuk etiyle hazırlanan “Zinger Burger”in tüm dünyada merakla beklenen uzay görevi bugün büyük heyecanla başladı. Fırlatma 29 Haziran Perşembe günü Türkiye saatiyle 16.00’da gerçekleştirildi.

Dünyanın en çok tercih edilen tavuk burgeri olan Zinger’in uzay macerası tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Zinger’i uzaya göndereceğini açıklayan KFC, merakla beklenen çılgın iddiasını “Zinger 1 Space Mission” adını verdiği uzay görevi kapsamında gerçekleştirdi. Tüm dünyanın merakla beklediği fırlatma, 29 Haziran Perşembe günü Türkiye saatiyle 16.00’da Amerika’nın Tucson Benson Havaalanı’ndan tamamlandı.

İkonik KFC kovasının şeklinde tasarlanmış bir uydu içerisinde, dünya yüzeyinden 80 bin fit yukarıda uzay macerasına başlayan Zinger’in seyahati 4 gün sürecek ve tüm dünyada canlı yayından takip edilebilecek.

Tüm dünyadan tweet’ler uzayda uçuşuyor

Zinger’in içerisinde bulunduğu kova şeklindeki uydu, uzayda kaldığı süre boyunca KFC bayrağı sallayacak, selfie çekecek ve KFC’nin kurucusu Albay Harland Sanders’in 1977 yılında kızarmış tavuklarıyla ilgili gerçekleştirdiği bir konuşmanın bant kaydını çalacak. Zinger ayrıca uzay görevi boyunca #ZingerSpaceTweet ve #Pickme hashtag’leriyle gönderilen tweet’leri ise uydu üstünde bulunan ekrandan uzay ortamında yayınlayacak.

Böylece dünyanın en iyi tavuk burgeri “Zinger Burger”, uzaya ulaşan ilk burger olarak tarihe geçmiş oldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe