Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Donut’un Mutlulukla Bir İlgisi Olmalı...

Rengârenk, tatlı ve enerjisi yüksek donutlarla kendinizi mutlu etmenin tam zamanı. Görünüşleriyle iştah kabartan, enfes tadı ile ayaklarınız...

Rengârenk, tatlı ve enerjisi yüksek donutlarla kendinizi mutlu etmenin tam zamanı. Görünüşleriyle iştah kabartan, enfes tadı ile ayaklarınızı yerden kesen La Lorraine Donutlar tatlıyı ve eğlenceyi birlikte sunuyor. Çikolatalı, çilekli, muzlu ve renkli şekerli donut çeşitleriyle günün her saatinde tatlı bir mola keyfi için leziz bir tercih. Siz hangi donutu tercih edersiniz?

Klasik tatlılara alternatif olarak yemesi kolay, görüntüsü sevimli, hafif ve eğlenceli bir tatlı olan donut, ülkemizde de 7’den 70’e herkesin severek tükettiği tatlılar arasında bulunuyor. Yuvarlak ve ortası delik pofidik hamurun, çikolata, muz, çilek gibi aromalarla buluşmasından ortaya çıkan bu tarifsiz lezzet geleneksel tatlı anlayışımıza da yeni bir bakış açışı getiriyor.

Televizyon seyrederken, ders çalışırken, arkadaşlarınızla sohbet ederken veya öğün aralarında bir şeyler atıştırma ihtiyacı duyduğunuz anlarda zamanı donut ile durdurun. Keyifli ve kısacık bir tatlı molasının tadını çıkarın. Arzu ederseniz La Lorraine’in yumuşacık, kokusunda davet olan donutları ile özel tarifler hazırlayın.

Özel bir yemek davetinde de ne kadar yaratıcı olduğunuzu, davete giderken hazırlayacağınız çok özel bir donut tatlı sepeti ile gösterin. Tıpkı çok güzel bir çiçek sepeti gibi içinde her çeşit ve her boy donutların yer aldığı, rengârenk bir donut tatlı sepeti ile enfes ve leziz bir sürprize imza atın.

Doğum günlerinde, tüm özel günlerde, yeni yıl kutlamalarında, sürpriz partilerde La Lorraine’in rengârenk donutları ile sevdiklerinize hiç ummadıkları güzellikler yaşatın. İsterseniz duvarda rengârenk bir donut tablosu, isterseniz bir masa üzerinde hazırlayacağınız donut kulesi veya muhteşem bir donut ağacı ile farklılığınızı hissettirin.

Mevsim meyveleri eşliğinde çikolatalı, renkli şekerli donutlarla ikram sofralarınızda harikalar yaratın. Mevsimine uygun olarak çilek, muz, ananas, kivi, şeftali, elma, üzüm gibi meyveleri üzerine pudra şekeri ekerek donutlu çubuklar olarak hazırlayın, hem gözünüze hem de damak zevkinize uygun tatları sevdiklerinize ikram edin.

Daha çok çikolata daha çok çilek diyorsanız da La Lorraine’in çilekli ve çikolatalı donutlarını ortadan ikiye kesip, aralarına çikolata sos ve üzerlerine dilimlenmiş çilek ilave ederek benzersiz bir tadı pudra şekeri eşliğinde hazırlayıp, görsel bir şölen oluşturun.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe