Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

‘Neli’salata yersiniz?

Salata bazıları için başlangıç menüsünde bazıları için de ana öğün olarak sofralarda yerini almaya devam ediyor.  Hem hafif yemeyi tercih ed...

Salata bazıları için başlangıç menüsünde bazıları için de ana öğün olarak sofralarda yerini almaya devam ediyor. 

Hem hafif yemeyi tercih edenler hem de mükellef bir sofranın olmazsa olmazı diyenler için menülerin ilk tercihi olan salata; Nelipide Gurme’nin birbirinden lezzetli yemekleri dışında, daha hafif yiyeceklere yönelenler için iyi bir alternatif oluyor.

Ne yiyeceğimize karar veremediğimiz anlarda, hafif bir şeyler yemek istediğimizde ya da sofralarımız dolu dolu olsun istediğimizde salata sofralarımıza gelen ilk lezzetlerden biri. Hem ana öğün hem de yemeklerin yanına çeşit çeşit gelen vazgeçemediğimiz bu tat için İstanbul Bağdat Caddesi ve Beylikdüzü’nde yer alan Nelipide Gurme, domates, salatalık, iceberg, havuç, kaşar, salam, tavuk pane ve özel yoğurtlu sos eşliğinde servis edilen spesiyali Nelisalata dışında; çoban, mevsim, Akdeniz, ton balıklı ve iki peynirli salata alternatiflerini takipçileriyle buluşturuyor.


Sofraların süsü salata…
Nelipide Gurme, menüsünde yer alan ve Ordu’dan gelen taze sebzelerle hazırlanan salatalar, doyurucu özelliğiyle sofraların vazgeçilmezi oluyor. Farklı salata çeşitleri ister ana menü olarak istenirse yemeklerin yanında garnitür olarak da tercih edilebiliyor. Nelipide Gurme, salata alternatifleri ile öğünlerinizi keyifli hale getiriyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe