Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Popüler lezzet; Kokoreç Pizzetta

Şehirde eğlenceyi yeniden yorumlayan The Populist, geleneksel kokoreç lezzetine bambaşka bir yorum katan Kokoreç Pizzetta ile sizleri unutul...

Şehirde eğlenceyi yeniden yorumlayan The Populist, geleneksel kokoreç lezzetine bambaşka bir yorum katan Kokoreç Pizzetta ile sizleri unutulmaz bir lezzet şölenine davet ediyor.

Özel mekan tasarımı ve imza lezzetleri ile The Populist, şehrin en popüler mekanlarından biri olmaya devam ediyor.

Kendine has ambiyansı ile şehir içinde bambaşka bir dünyanın kapısını açan The Populist, ‘ustalıkla işlenmiş’ anlamına gelen ‘craft’ lezzetleri ile farkını ortaya koyuyor.

Şehirde eğlenceye yeni bir anlam katan The Populist, açıldığı ilk günden itibaren menüsünde yer verdiği hamburger, pizzetta, tütsülenmiş et gibi Amerikan mutfağının sevilen tatları ile kendi lezzet müdavimlerini yarattı.

The Populist’in imza yemeklerinden biri olan Kokoreç Pizzetta, geleneksel kokoreç anlayışını yeniden yorumlayan özel reçetesi ile misafirlerin favori lezzetleri arasında yer alıyor.

Pizza hamuru üzerine yerleştirilen kokoreçlerin çeşitli baharatlarla zenginleştirilerek servis edildiği Kokoreç Pizzetta, damaklarda unutulmayacak bir lezzet bırakıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok