Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
FALSE
TRUE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son haberlerimiz:

latest

Akdeniz lezzeti modern şehir ruhuyla birleşti

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, ‘Mr. No’ markasıyla tüketiciyle buluşturduğu sandviç serisine bir yenisini daha ekledi.  Yılların eskitem...

Türkiye’nin balık uzmanı Dardanel, ‘Mr. No’ markasıyla tüketiciyle buluşturduğu sandviç serisine bir yenisini daha ekledi. 

Yılların eskitemediği lezzet İtalyan salatası, Mr. No’nun özel formüllü yumuşacık ekmeğiyle buluştu. Doyuruculuğu ve lezzetiyle her öğünün işbirlikçisi olmaya aday yeni İtalyan salatalı sandviç raflardaki yerini aldı.

Özellikle çalışanların ve öğrencilerin kurtarıcısı olan Mr. No, piyasaya sunduğu yeni İtalyan salatalı sandviçiyle lezzet severleri mutlu ediyor. Enfes tadıyla bağımlılık yaratacak olan Mr. No sandviç çeşitleri Dardanel güvencesiyle en iyi kaliteyi sandviç severlerin beğenisine sunuyor. Özel formüllü yumuşacık ekmeği ve lezzetli malzemeleriyle benzerlerinden sıyrılan Mr. No sandviçleri, ister atıştırmalık, kahvaltı, ister öğle yemeğinde temiz, sağlıklı, pratik ve lezzetli bir alternatif oluyor.

Mr. No’nun farklı damak tatlarını dikkate alarak hazırladığı Sandviç çeşitleri Klasik, Gurme ve Ciabatta olmak üzere üç ayrı grupta sunuluyor. Ton balıklı, kaşarlı, kaşar salamlı, İtalyan salatalı ve tavuk salatalı çeşitler klasikler arasında yer alırken, ıstakoz surimi, somon füme, hindi füme ve mozarella dana jambon çeşitleri gurme lezzetleri sevenlerin imdadına koşuyor. Ciabatta ekmeğiyle kaliteli malzemelerin işbirliğinden oluşan diğer seri ise süzme peynirli ve tavuk teriyaki olmak üzere iki alternatifle kozmopolit lezzetlerin peşinden koşanları bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Önizle

Hiç yorum yok

Tanıtım Yazısı | Reklam Haber
Bumerang - Yazarkafe